19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 8 Μαϊου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις, τις επιθυμίες και τις προοπτικές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναξιολογήσεις σχετικά με τις καθημερινές σχέσεις, με την απόδοση των συνεργασιών, με τις οικονομικές επιλογές. Σε ένα γενικό πλαίσιο θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί στον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι καθημερινές υποθέσεις.

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο τα πλάνα. Στις επιδιώξεις θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, τα συμβάντα θα δώσουν την ευκαιρία για συναναστροφές που θα έχουν την προοπτική να προχωρήσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Τα τσακωμένα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις και να αναδομηθούν οι σχέσεις.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση, στην εξασφάλιση, στην αποκατάσταση, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες υποσχέσεις, θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι βάσιμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα σου βιώνει έντονες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει σημαντικά. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύγκρουση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Το να εκτονώνεις τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την ένταση που νιώθεις. Φρόντισε να επιλέξεις δημιουργικές δράσεις και απασχόληση για εσένα και το ταίρι σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για σένα, ο εκνευρισμός όμως δεν βοηθά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσεις τις ανασφάλειες να σε κατακλύζουν. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους γύρω σου και η απογοήτευση μπορεί να κυριαρχήσει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να υπάρξουν καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και πιθανά να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αναθεωρήσεις όταν σου υπόσχεται πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την κατήφεια καθώς σε περιορίζει και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η κατήφεια και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να πάρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να μετριάσεις πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές.

Το απόγευμα σε καλεί να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αυτές του/ης συντρόφου σου καθώς αυτό είναι το κλειδί για να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν τον ενδιαφέρον και εσένα αφού πρωταγωνιστείς στο φλερτ και γοητεύεις τους πάντες με τη συμπεριφορά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για δοτικότητα, παράλληλα όμως οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Παράλληλα το απόγευμα σε βοηθά να βρεις διεξόδους μέσα από τη γνώση και πραγματικά αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην πορεία των συνεργασιών σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκεστε στην ίδια ομάδα. Οι ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πιθανές θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Το άγχος και οι ανασφάλειές δεν θα σε βοηθήσουν.

Οι θολές σκέψεις μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς ευαισθητοποιείσαι σε λάθος πράγματα και δημιουργείς προβλήματα λόγω της συναισθηματικής υπερχείλισης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα από το παρελθόν που σου θυμίζει μοναδικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το απόγευμα ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλα όμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Το αισθητήριο σου σε κατευθύνει μοναδικά σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποια πρέπει να είναι τα κατάλληλα βήματα για να επιτυχείς τους στόχους σου. Η ένταση με τους συνεργάτες σου θα φέρει ανατροπές σε σχέδια που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινή επαγγελματική σας πορεία.

Προσοχή καθώς η επιθυμία να νιώσεις το απόλυτο πάθος με το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον να δείξει συναισθήματα για εσένα επανερχόμενος σε προηγούμενες προτάσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απόλαυσε την παρέα και τις συζητήσεις με πρόσωπα ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Η αποφασιστικότητά σου θα δώσει το σύνθημα για να ξεπεραστούν τα οποία εμπόδια και να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εξαιρετική σου διάθεση βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να δεις το μέλλον με το ταίρι σου από τη θετική του πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις γεια μία ιδανική σχέση σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σε ενδιαφέρουν κυρίως κοινωνικές υποχρεώσεις ή εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Το απόγευμα εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που θα σε ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου με όμορφο τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα και ψύχραιμη στάση πως πρέπει να προχωρήσεις.

Κάλο είναι να επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις το ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε ταλαιπωρούν, σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις φρένο και να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα για τους γύρω σου. Τα ταλέντα σου μπορούν να απογειωθούν καθώς η μέρα είναι για σένα άκρως δημιουργική, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις οικονομικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο και θα σε φέρουν πιο κοντά στο να δώσεις λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε προσοχή σε αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα.

Οι φόβοι σου πια δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς νιώθεις σιγουριά με το πρόσωπο που έχεις πλάι σου και αυτό σε καθησυχάζει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν δημιουργώντας άγχος και ανασφάλεια. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ότι πατάς σταθερά στα πόδια σου.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που έχεις οικονομικού χαρακτήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το γεγονός ότι εκκρεμούν σου δημιουργεί αναστάτωση. Πιθανές είναι οι συζητήσεις στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, δεν αποκλείονται τα θετικά αποτελέσματα.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και εναρμονίζεται με το πάθος δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορεί να απογειωθεί η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας ένα εξιδανικευμένο πλαίσιο για εσένα, φρόντισε να μην βιαστείς να δεσμευτείς και σκέψου καλά τα δεδομένα που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

Οι συνεργάτες σου μπορεί να έχουν προτάσεις για εσένα που φαίνονται ιδανικές όμως είναι απαραίτητο να ψάξεις αν υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για σήμερα και να ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ρομαντικές στιγμές μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να νιώσεις σίγουρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις λόγω υπερευαισθησίας στην προσωπική σου ζωή. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου, όμως είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στους επαγγελματικούς σου στόχους.

Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα πληγώσουν τη σχέση, δώσε χρόνο για να καταλάβεις αυτά που πραγματικά νιώθει το ταίρι σου για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα φαίνονται ιδανικές για εσένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακαλύψεις αν πραγματικά είναι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το πρωί απογειώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα. Εντυπωσιάζεις το περιβάλλον που κινείσαι δείχνοντας την φωτεινή σου πλευρά. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα.

Από το απόγευμα και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί μπορεί να βρεθούν εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος.

Μην επιτρέψεις στη ρουτίνα να επηρεάσει καθοριστικά τη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις το απόγευμα καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις και μπορεί να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο εκνευρισμός και η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Μοιραστείτε το