19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 22 Μαϊου

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας, ο εσωτερικός δυναμισμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό.

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, όσο πιο συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι ανανεωτικές αποκαλύψεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, εσωτερική πειθαρχία. Οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και όχι επιπόλαιες ή σπασμωδικές, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις, ταχτοποιήσεις, συμφωνίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, η εσωτερική τους ένταση και η ανάγκη τους για ανεξαρτησία ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εσωτερική ισορροπία και στις προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί της. Το απόγευμα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ακούει η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχούν και ομορφαίνουν τις στιγμές.

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαγγελματικές ενασχολήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη την καριέρα σου για να δεις τα πρόσωπα που σε αγαπούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για συζητήσεις που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας.

Συναισθηματισμός και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και απογειώνουν τις σχέσεις σου, μπορείς να χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να δει το μέλλον σου αισιόδοξα. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε γεμίζει χαρά και δεν αποκλείεται να ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες καθώς είναι κάτι που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα.

Δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και στη διαφήμιση καθώς είναι αυτό που μπορεί να ανοίξει μπροστά σου νέους δρόμος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι βέβαιο ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Η θετική διάθεση που σε διακατέχει δίνει εξαιρετική ώθηση στη σχέση σου και δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σας παίρνω κοντά κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αισιοδοξία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την επικοινωνία προσώπων του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους. Η δοτικότητα που σε χαρακτηρίζει εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και εντυπωσιάζει.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανά να φέρουν θετικό αποτέλεσμα και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και διεκδικείς με πάθος αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, καθώς γεμίζεις την σχέση με χαρά και έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επιδιώκεις να είσαι αρεστός στους γύρω σου καθώς ενδιαφέρει έντονα η γνώμη τους για εσένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνεις την προσωπικότητά σου καθώς έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεις.

Οι συνεργασίες σου ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες και σε αυτό βοηθά σημαντικά το γεγονός ότι έχεις διάθεση να επικρατήσει ισορροπία. Εμπιστεύεσαι τις δυνατότητές σου και αυτό είναι εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες.

Η αρμονία στη σχέση είναι κυρίαρχο στοιχείο και βοήθα το να εξαλειφθούν προβλήματα που μπορεί να είχαν προβληματίσει τις προηγούμενες ημέρες. Ο αδέσμευτος βρίσκεις ισορροπία μέσα από την επαφή με πρόσωπα που σε γεμίζουν θετική διάθεση και δείχνουν και το αντίκτυπο της παρουσίας σου στη ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να ξεπεράσεις πιθανές απογοητεύσεις.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη στην επαγγελματική σου ζωή λόγω προσώπων που θα προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εντύπωση για συγκεκριμένες καταστάσεις. Διαισθητικά μπορείς να καταλάβεις ποιες αποφάσεις σου είναι οι ενδεδειγμένες και πρέπει να ακολουθήσεις.

Ρεαλισμός και τρυφερότητα που χαρακτηρίζουν σήμερα και αυτό είναι άδικο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με το ενδιαφέρον που δείχνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου δείχνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους και φέρνουν στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί μία σταθερή βάση συναισθηματικής φύσεως που σε ανακουφίζει από ανασφάλειες και φόβος. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με σταθερά βήματα κλείνοντας συμφωνίες οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Οι επιχειρηματικές δράσεις που απασχολούν μπορούν να έχουν την εξέλιξη που θέλεις καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και σταθερή προσέγγιση σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με το ταίρι σου καθώς αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το κοινό μέλλον που έχετε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου δώσει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο.

Προσπάθησε να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επαγγελματικές επιλογές που πρέπει να κάνεις. Η έντονη ενεργητικότητά και η αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο.

Το κέφι και τα έντονα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπέροχες στιγμές όπου θα ξεφαντώσεις και θα απολαύσεις την παρέα του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ρομαντικού και του ιδανικού για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια και πλάνα που έχουν σχέση με το εξωτερικό για την εκπαίδευση. Το πρωί νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον που σου χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά.

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους στη δουλειά καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου και το έντονα ρομαντικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κυριαρχούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό ότι καταφέρνεις να ξεπεράσεις ήτανε σαν ασφάλειες και βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου. Δημιούργησε στιγμές με τους γύρω σου όπου θα απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής καθώς σήμερα είναι ιδανική. Είναι αυτό που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και χαλάρωση.

Οικονομικοί διακανονισμοί και επαγγελματικές συζητήσεις εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς διεκδικείς αυτά που νιώθεις ότι σου αξίζουν χωρίς να έρθεις σε ρήξη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς καθώς αυτό είναι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο σε σένα και τον άνθρωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος ξέρεις τι αξίζεις και τι ζητάς και αυτό κάνεις ξεκάθαρο στην επικοινωνία σου με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώνει συναισθήματα για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον με άμεσο και ευθύ τρόπο. Να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη χωρίς να προκαλέσεις ένταση καθώς αναζητάς να βρεις ισορροπίες και όχι να δημιουργήσεις προστριβές.

Είναι καθοριστικό για εσένα να εξελιχθούν οι συνεργασίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ξεμπλοκάρουν τις οποίες καταστάσεις. Έχεις αφήσει πίσω σου τον εκνευρισμό και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά στην επικοινωνία.

Δείξε άμεσα έντονα τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα σου το ανταποδώσει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ψυχολογία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να βουλιάζει σε αναμνήσεις του παρελθόντος και τραύματα που σου έχουν στοιχίσει. Εκφράσου μέσω της τέχνης καθώς αυτό θα είναι ιδανικό για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις την πραγματικότητα ρεαλιστικά και ψύχραιμα.

Κινητοποιήσου με εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σε ταλαιπωρούν καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δώσεις λύσεις. Φρόντισε βέβαια να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην αφήσεις τις ευαισθησίες σου να κυριαρχήσουν στη σκέψη. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Η ένταση κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την πορεία της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν και σε γεμίζει ένταση.

Μοιραστείτε το