17 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μια όψη που θα φέρει ορθολογισμό, αυτοσυγκράτηση και ισορροπημένη σκέψη. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, φεύγει η αδιαλλαξία, θα υπάρξει συνεννόηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα προκύψουν για διεκπεραιώσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί και να μπουν σε τάξη οι οφειλές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, συμπόνια, κατανόηση και αποδοχή. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα είναι δημιουργικές. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρχει έμπνευση και φαντασία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη που φέρνει τυχερά ανοίγματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, προσεγγίσεις και επιδιώξεις, ανοίγει ο δρόμος για ικανοποίηση και εφαρμογή. Όσοι περιμένουν απαντήσεις θα τις λάβουν και θα είναι θετικές, τα συμβάντα θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα ενισχύσουν την ανάγκη για δημιουργικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή να μην υποπέσουν σε υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι βιαστικές ή ανυπόμονες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Η ένταση στην επαγγελματική ζωή καλά κρατεί και δεν αποκλείεται να κληθείς σε δράσεις και κινήσεις που πιθανά να μην συμφωνείς. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια έχεις καταβάλει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σε βοηθήσουν.

Είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δώσουν χαρά και γαλήνη. Φρόντισε σήμερα να μην υπάρχει λόγος γιατί οι ανασφάλειες που μπορεί να αναδειχθούν λόγω πληγών του παρελθόντος μπορεί να σε πιάσουν. Ο αδέσμευτος να είσαι προετοιμασμένος για νέο πρόσωπο που μπορεί να ήρθε για να κλείσει τις πληγές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που βρίσκονται δίπλα σου για να σε γεμίσουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Οι συμφωνίες που μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς φαίνεται να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και αυτό να εκπέμπεις και στους γύρω σου. Οι συνεργάτες σου μπορεί να επιδιώξουν να κεντρίζουν την προσοχή σου όμως είναι βέβαιο ότι θα επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει στην σχέση σου το έναυσμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι σε παρέες για διασκέδαση θα βρεθούν πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον και θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση είναι μεγάλη και ο εκνευρισμός που μπορεί να νιώθεις λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ψύχραιμα πώς πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορεί να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά. Φρόντισε να διεκδικήσεις οικονομικά αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει γιατί δεν αποκλείεται να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια μείνε μακριά από οριστικές συμπεριφορές που θα είναι τροχοπέδη.

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να θέλεις να χειριστείς το ταίρι σου και να το κατευθύνεις κατά το δοκούν. Δείξε ψυχραιμία διαφορετικά προετοιμάσου για εντάσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να αποφορτιστείς από τη νευρικότητα και αυτός οδηγεί μακριά από όλους και όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις των γύρω σας και δημιουργεί έντονη νευρικότητα που δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ηρεμήσετε. Φροντίστε να αφήσεις τον φόβο και τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Σήμερα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου μπορεί να είναι έντονα ανταγωνιστικοί απέναντί σου. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στα επαγγελματικά σου που θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο για εσένα.

Οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να σε προβληματίσουν και η προσωπική σου αναστάτωση να μην επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια είναι η πραγματικότητα. Σκέψου λογικά και άφησε την καχυποψία στην άκρη. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου λόγω των έντονων φόβων που σε διακατέχουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους είναι έντονη. Είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος  με τους γύρω σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στις μεταξύ σας σχέσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε προδώσει.

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να βρεις λύσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους για αυτό φρόντισε να το ακούσεις με απόλυτο τρόπο. Αιφνιδιαστικές συζητήσεις και προτάσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για τα οικονομικά σου.

Η προσωπική σου αναστάτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου αν το επιτρέψεις, καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αφέσου στο πάθος και στην ένταση των συναισθημάτων και απόλαυσε την παρουσία του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια και αυτό να μην σου επιτρέψει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που πιθανό να δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου και την υγεία σου και αυτό είναι τελικά το θετικό μήνυμα των ημερών. Επικεντρώσου στο να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε προβληματίζουν και άφησε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις καθώς οι γύρω σου θα αντιδράσουν.

Είναι γεγονός ότι θα είχε να ανταποκριθεί σε πολλά και η δουλειά είναι πολύ απαιτητική. Αυτό όμως είναι κάτι εσύ προσωπικά το έχει συνηθίσει για αυτό καλά θα κάνεις να μην εκδηλώσεις αυτή τη στιγμή πιθανές αντιδράσεις. Το πιθανότερο είναι οι γύρω σου να τις εκλάβουν λανθασμένα και τελικά να μην μπορέσεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις αδικώντας τον εαυτό σου.

Φρόντισε να κρατήσει ψηλά το ηθικό σου και να μην επηρεάσουν πιθανά ζητήματα της καθημερινότητας την σχέση σου καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα άσκοπα και ανώφελα. Ο αδέσμευτος πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται για να σου τονίσουν ότι ελκύει το ενδιαφέρον, απόλαυσέ το.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μερα σε αναγκάζει να δεις κατάματα τι πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που μπορεί να έχουν παραμείνει από προηγούμενες καταστάσεις και πιθανά σε επηρεάζουν ακόμα και τώρα.

Είναι γεγονός ότι προσπαθείς να επικεντρωθείς σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο και αυτό να αποτελέσει σημαντικό βήμα ώστε να εξελιχθείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα θετικές για να αυξήσεις τις οικονομικές απολαβές.

Καλά θα κάνεις να δεις κατάματα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή ώστε να μην επηρεάζεται από τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να έχουν μείνει μέσα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου πρόσωπο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να ξεπεράσεις ζητήματα που σε έχουν πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η χαρά που νιώθεις γεμίζει και αντανακλάται σε όλο το περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε βέβαια να ξεπεράσεις εγωκεντρικές διαθέσεις μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα είναι αυτό που απολαμβάνεις.

Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξάλειψη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Οι προτάσεις σου μπορεί να είναι πολύτιμες και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν εκτιμητές από τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί αρκεί να μην εγκλωβιστείς στις υπερβολές και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Πιθανές εκπλήξεις λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει, πρόσεξε τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις πίσω την έντονη επικοινωνία και τακτοποιείς ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά σου σε γεμίζουν ασφάλεια.

Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην εργασιακή σου πορεία. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων θέλοντας απλά να αντιδράσεις σε ότι σου λένε οι ανώτεροι σου γιατί αυτό είναι κάτι τελικά θα σου κοστίσει.

Η κατανόηση που δείχνεις στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει στο να λυθούν προβλήματα. Φρόντισε βέβαια πιθανή κυκλοθυμία και νευρικότητα να μην επηρεάσει η σχέση σου γιατί θα έχει αρνητικές προεκτάσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου και δύσκολα θα μπει σε διαδικασία να φλερτάρεις με νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ερευνητικές και σπασμωδικές κινήσεις καθώς θέλεις να επιβάλεις την δική σου τάξη πραγμάτων. Αυτό μόνο αντιπαραθέσεις σταθερή γι’ αυτό δείξε με σύνεση αυτό θεωρείς ότι πρέπει να υπάρξει ως συνέχεια στις συνεργασίες σου για να αποφύγεις προστριβές.

Οι διεκδικήσεις που έχεις από την προσωπική σου ζωή είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία με αποφασιστικότητα να δείξεις το πάθος που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό θα τον πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο γεγονός ότι λάμπεις και γοητεύεις και είναι βέβαιο ότι πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, φόβοι και πιθανές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν σημαντικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου άξια. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Μπαίνεις στη διαδικασία να δεις εξονυχιστικά και συνεργασίες σου είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα. Οι συζητήσεις κυριαρχούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο και την κατάλληλη ευκαιρία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι.

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου καθώς η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος φαίνεται να ξεφεύγεις από την απολυτότητα και να δείχνεις διαλλακτικός για νέα πράγματα που ανατρέπουν τη νοοτροπία που έχεις στα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο δυναμισμός που σε διακρίνει αυτή την περίοδο είναι αδιαμφισβήτητος δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για σημαντικά θέματα της ζωής σου. Αιφνιδιάζεις θετικά τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την προσωπική διαχείριση και συμπεριφορά σου.

Πρωτότυπες σκέψεις για συνεργασίες μπορεί να κυριαρχήσουν σήμερα που σου δίνουν την ευκαιρία να κινηθείς σε ένα πλαίσιο που οι άλλοι δεν σε έχουν συνηθίσει. Θα αιφνιδιάσει σε ευχάριστα τους συνεργάτες σου και θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Η γενναιοδωρία και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και την ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του.

Μοιραστείτε το