18 Οκτωβρίου 2024

Πολύνεκρο στην Ξάνθη: Θρήνος στο ΔΠΘ για τον άδικο χαμό της Γεωργίας Μαρίας

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ΔΠΘ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) από τον αδόκητο χαμό της Χαλκιδέας φοιτήτριας  Γεωργίας- Μαρίας , καθώς ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου πολύνεκρου δυστυχήματος, που συνέβη στην Ξάνθη και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή.

Τόσο η Χαλκίδα όσο και οι συμφοιτητές της στη Θράκη και ειδικότερα στην Κομοτηνή  αδυνατούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα, από την μία στιγμή στην άλλη.

Με ψήφισμα, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, αναφέροντας τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο θάνατο της αγαπητής φοιτήτριας Γεωργίας – Μαρίας Μάστορη, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, δια του προέδρου της Καθηγητή κου Γεωργίου Τσιγάρα, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της νεαρής φοιτήτριας».

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη φοιτήτρια, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Μοιραστείτε το