18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 2 Ιουλίου

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, αυτοπροβολή, έμφαση στην κοινωνική εικόνα, ευφράδεια λόγου. Θετικός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, έλξη και αυτοπεποίθηση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, προσοχή στην προσκόλληση, στις ενοχές και στις εμμονές. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις, ίσως κάποιοι να ξεφύγουν σε νοητούς κόσμους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα κατάματα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δώσει έκταση στη φαντασία, θα υπάρξει έμπνευση, διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστό. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, με ευκολία θα εκφραστούν τα συναισθήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για δεσμεύσεις και για οριστικές απαντήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, αυθορμητισμό, χιούμορ.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεσες αλλαγές, οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανανεώνονται οι διαθέσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα διώξουν την ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι συναναστροφές και οι γνωριμίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι απογειώνεται η ψυχολογία σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι γεγονός ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα και να αναλάβεις υποθέσεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Δείχνεις έτσι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ότι έχεις την βούληση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να ανταπεξέλθεις. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ανεξαρτησίας και έντονης ανάγκης για ασφάλεια και αυτό είναι τελικά που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και καβγαδάκια με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος ρώτησε να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο καθώς τελικά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μην εκτονώνεις νευρικότητα σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, πιθανό είναι να σε κυριεύσουν φόβοι και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να χειραγωγήσεις την οποία νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εντείνεται στο μέγιστο και δημιουργεί προβλήματα.

Πιθανό είναι να σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, υποχρεώσεις και επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πιθανές μεγάλες υποσχέσεις να οδηγούν σε εξαπάτηση για αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις βεβιασμένες και κάτω από θολό τοπίο. Τα λάθη θα κοστίσουν.

Προσπάθησε να ελέγξεις αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Οφείλεις να καταλάβεις ότι οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν μπορούν να επηρεάζουν το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι δεν διστάζεις να εκτονωθείς σε αυτό. Το μυαλό θολώνει και μπορεί να παρεκτραπείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση που καλείσαι να την διαχειριστείς με ψυχραιμία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψει εκφράζοντας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα αυτά που σκέφτεσαι στον περίγυρο που θα βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσεις.

Ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις προτάσεις σου έδειξε με την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει πώς μπορείς να διαχειριστείς την όποια πρόκληση. Άλλωστε είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να διακριθείς και να αντιληφθούν όλοι τι μπορείς να προσφέρεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν να μην σου αφήσουν χρόνο για την προσωπική ζωή. Είναι γεγονός ότι στο ταίρι σου θα βρεις τον άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει αρκεί να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου. Ο αδέσμευτος μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που εκδηλώνει άμεσα ενδιαφέρον για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες από τους άλλους. Κράτησε την αισιοδοξία σου καθώς θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την ένταση και θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους επιθυμίες και θέλω. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με διορατικότητα και θετική διάθεση τις όποιες εντάσεις καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις χωρίς έντονες αντιπαραθέσεις.

Δημιούργησε τις κατάλληλες διεξόδους για εσένα και το ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η εξωστρέφεια κυριαρχεί και η ανάγκη να σε επιβεβαιώσουν οι γύρω σου μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις και αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά ή γρήγορα να θυμάσαι ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα για αυτό εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις.

Οι πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου μπορεί να αυξάνουν το άγχος και να σε οδηγούν στο να γίνεις έντονα επικριτικός με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι άλλοι και προσπαθώντας να αδράξεις ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σου δοθούν.

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που σου δίνουν χαρά και μην αφήσει σε προσωπικές ανασφάλειες και ματαιοδοξία να κυριαρχήσουν και να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολλές, ομολογουμένως, απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές και καλείσαι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συναδελφικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι με ότι ασχοληθείς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εξαιρετικά αρκεί να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε αυτό και όχι στην γκρίνια.

Εμμένεις στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να το δυσαρεστήσει. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει καθώς είναι αυτή που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να ασχοληθείς με ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει τις ανησυχίες και την κυκλοθυμία σου και οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς χωρίς να μπεις σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στη δουλειά σου καθώς φαίνεται ότι αυτό είναι που σε βοηθάει αυτή την περίοδο να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που σε διακατέχει. Η δραστηριοποίηση σου θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις και να πετύχεις στόχους λύνοντας προβλήματα.

Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις δεν είναι εύκολο να τα εκφράσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το καλύτερο είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα της διάθεσής που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να εκδηλώσεις ότι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν.

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου δοκιμάζονται καθώς επικρατεί ένταση και είναι πιθανό να υπάρχουν εμπόδια που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η εριστική σου διάθεση πρέπει να περιοριστεί, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση ενός συνεργάτη από την επαγγελματική σου ζωή.

Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι, προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ότι αυτά είναι τα κατάλληλα για να σε χαλαρώσουν και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας μαζί τους. Προσοχή σε εμμονές και επικριτικότητα που έρχονται στην επιφάνεια και χαλούν την θετική ατμόσφαιρα μαζί τους.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις τις οικονομικές απολαβές που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο που μπορεί να γίνεις υπερβολικός στις απαιτήσεις σου και αυτό να ενοχλήσει. Μην χάσεις τη λογική γιατί έτσι θα χάσεις το δίκιο σου. Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αρκεί να μην κολλήσεις εμμονικά στις λεπτομέρειες.

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς φαίνεται να γίνεται απότομος και ιδιαίτερα επικριτικός προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά θέλεις, όμως είναι γεγονός ότι εσύ δεν είσαι σταθερός και εκπέμπεις εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν νευρικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει στην καριέρα σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό. Μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις καθώς έχεις τις δυνατότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου καθώς το πάθος βρίσκεται εκεί για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι σημαντικές αρκεί να καταλάβεις ότι το να μπεις σε κόντρες με τους συνεργάτες σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των στόχων σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ιδέες και ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται για να λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεός στα επαγγελματικά σου.

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η κοινωνική σου ζωή είναι καλύτερη από ποτέ καθώς φαίνεται ότι το να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και να τις αντιληφθούν είναι κάτι που σε γεμίζει χαρά. Η θετική ματιά στα πράγματα κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε επαγγελματικές επιδιώξεις είναι δικό σου καθώς καλείσαι να κάνεις τη διαφορά στο σύνολο που κινείσαι και να διεκδικήσεις πράγματα που αφορούν πολλούς. Είναι βέβαιο ότι το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο θα σε βοηθήσει να καταφέρεις την επίτευξη των οποίων στόχων σου.

Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες μπορούν να αποφασιστούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την συγκεκριμένη συγκυρία καθώς φαίνεται να συμφωνείς απόλυτα με το ταίρι σου και να μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον απογειώνουν τη σκέψη και την διάθεσή σου.

Μοιραστείτε το