20 Σεπτεμβρίου 2024

Θρήνος στη Θράκη για τους 2 νεκρούς σε δυστύχημα μεταξύ των οποίων μια 15χρονη

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Θράκη μετά το νέο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη διασταύρωση για την παραλία του Μυρωδάτου και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και μια 15χρονη.

Εμπλεκόμενα οχήματα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να χάνει τη ζωή του, ενώ λίγες ώρες αργότερα κατέληξε και μια 15χρονη κοπέλα που επέβαινε στο ΙΧ.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και 3 τραυματισμένων γυναικών από ΕΙΧ όχημα και παραδοθήκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Μυρωδάτο Ξάνθης. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

 

Στο ΙΧ επέβαιναν 5 συνολικά άτομα, οδηγός και συνοδηγός (ζευγάρι), η κόρη τους καθώς και δύο φίλες της κόρης.

Ο οδηγός έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ η 48χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Η 15χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο, ήταν μια εκ των 2 φιλενάδων της κόρης του ζευγαριού.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Την 28-7-2024 και ώρα 18.45΄, στο 14 ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαπές, εκ των οποίων μια 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού και της μιας 15χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς επίσης και τον τραυματισμό των τριών επιβατών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

 

*Πηγή φωτογραφιών xanthipost.gr

 

 

Μοιραστείτε το