20 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Αναστάτωση και αγανάκτηση στους πολίτες από δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών εξ αιτίας παλαιών οφειλών στο δήμο!

Αναστάτωση επικρατεί στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκονται αντιμέτωποι με δεσμεύσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών εξ αιτίας παλαιών οφειλών στο δήμο!

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης, προχώρησε σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών εξ αιτίας των απλήρωτων κλήσεων αρχής γενομένης από το 2013.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι δημότες της Αλεξανδρούπολης, που βρίσκονται αντιμέτωποι με οφειλές της τάξεως των 1000 ευρώ – 2000 ευρώ ακόμα και 3.000 ευρώ!

Την αγανάκτησή τους μάλιστα εκφράζουν και κάποιοι πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση της Δημοτικής Αρχής, χωρίς μάλιστα να υπάρξει επίσημη ενημέρωση, πριν προβεί στις δεσμεύσεις των λογαριασμών. Την ίδια ώρα, οι πολίτες που χρωστούν το παραμικρό ποσό στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ΔΕΝ θα βγουν άμεσα από την περιπέτεια των δεσμευμένων λογαριασμών, καθώς, δεν υπάρχει τρόπος διακανονισμού της οφειλής, παρά μόνο η εφ απαξ εξόφληση.

 

 

Μοιραστείτε το