20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γρηγόρης Κωνσταντάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Αlana”

Σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρόνιας που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη, προέβη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αλάνας, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γρηγόρη Κωνσταντάκη ο οποίος αναλαμβάνει ως επικεφαλής εκτελώντας τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης .

Ο Γρηγόρης Κωνσταντάκης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη είναι 43 ετών και από το 2018 ήταν στο χώρο του Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα στην Ακαδημία του Ποντιακού από όπου και αποχώρησε για να αναλάβει ως επικεφαλής στα τμήματα υποδομών της Αλάνας .

Στις πρώτες του δηλώσεις στο sports addict και στον Κοσμά Πανταζή ως υπεύθυνος των Ακαδημιών έθεσε υψηλούς στόχους εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που θεωρεί την Αλάνα ως την καλύτερη επιλογή για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών της Αλεξανδρούπολης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε ένα σωματείο που διέπεται από σωστές αρχές και διακρίνεται για την αναζήτηση διαρκούς εξέλιξης σε όλους τους τομείς. »Στις συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της διοίκησης, διαπίστωσα πως παρά την «εκτόξευση» της Ακαδημίας μέσα σε λίγα μόνο χρόνια από την ίδρυση της, παραμένουν ταπεινοί και εκφράζουν ευγνωμοσύνη για ότι έχουν πετύχει μέχρι σήμερα. Η αγάπη όμως για πρόοδο δεν έχει όρια και η διαρκής εξέλιξη είναι το συστατικό της επιτυχίας.

Όλα τα παραπάνω με κάνουν να εκφράζω τη βεβαιότητα για την γιγάντωση σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά-αθλητές που επιλέγουν την ALANA για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου θα μάθουν εκτός των άλλων ότι η μόνη στιγμή που επιτρέπεται να τα παρατήσεις στην πορεία επίτευξης ενός στόχου είναι όταν το κατακτήσεις. Με το σύνθημα “Καλύτερα Γίνεται ” ανυπομονώ για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς”.

Παράλληλα σημείωσε πως στόχος της ακαδημίας της ALANA είναι η ανάδειξη της σαν Νούμερο 1 επιλογή για κάθε παιδί που αγαπάει και θέλει να μάθει ποδόσφαιρο.

Η ακαδημία της ΑLANA σήμερα, αριθμεί 180 παιδιά συνολικά και μέσω του κατάλληλου προπονητικού σχεδιασμού ανά ηλικία και αγωνιστικού επιπέδου επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα . Εχουμε δύο στόχους και παιδαγωγικούς και αγωνιστικούς με παιδιά που να θέλουν να αθληθούν αλλά και να πρωταγωνιστήσουν, είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε , γιατί ένα παιδί να επιλέξει την Αλάνα απάντησε : Επειδή αγαπάμε τα παιδιά,αγαπάμε το ποδόσφαιρο ,τον πολιτισμό του αθλητισμού γενικότερα και έχουμε την όρεξη και το μεράκι για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Με εκπαιδευμένο προσωπικό ,πολύ καλές εγκαταστάσεις με συγκεκριμένο πλάνο και μεθοδολογία διαμορφωμένα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου στοχεύουμε στην ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Ο γονέας εμπιστεύεται στα χέρια μας ότι πολυτιμότερο έχει, και έχουμε την βαθιά υποχρέωση και αποστολή να το σεβαστούμε και να τον δικαιώσουμε για την επιλογή του.

Μοιραστείτε το