20 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα εσωτερικά σου πάθη στις ιδέες σου στις σκέψεις σου στις επιθυμίες σου. Σήμερα θα εμφανιστούν κάποια θέματα από το πουθενά που θα σε αγχώσουν και θα σου προκαλέσουν δυσφορία. Από την άλλη όμως, το απόγευμα θα μεγαλώσει και θα βγάλει στην φόρα τα συναισθήματα σου που θα είναι έντονα και ενδέχεται να ασχοληθείς με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να τα διοχετεύσεις σωστά. Επίσης η διάθεση σου θα ανέβει!!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά στους φίλους σου και στα άτομα που σε περιβάλλουν και αυτό θα γίνει αιτία για να βγουν τα συναισθήματα σου στην φόρα και να καλύψουν κενά και αποστάσεις που μπορεί να έχετε. Από την άλλη το απόγευμα θα σε βοηθήσει να προσέξεις τις κινήσεις σου απέναντι στα άτομα που αγαπάς να μην πεις κάτι που θα τα πληγώσει ή ακόμα και σε γνωριμίες πρόσφατες να μην πιέσεις καταστάσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε υπερβολικές συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη και θα σε φέρει κοντά σε επαγγελματικά θέματα θα ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους η ανάγκη σου να δείξεις στους άλλους την αξία σου θα είναι μεγάλη για αυτό θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Από την άλλη το απόγευμα θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις σωστά για ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά σου για να αποφύγεις λάθη και συγκρούσεις στην δουλειά σου. Απέφυγε παρορμητικές κινήσεις. Η μέρα, θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια μέσα στην δουλειά σου θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που θα σε γεμίσουν με ενέργεια και αντοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η ανάγκη σου θα βρίσκεται σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα σφορούν την καθημερινότητα σου και την εσωτερική σου αποκατάσταση. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου θα βρίσκεται και σε ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις. Από την άλλη το απόγευμα θα σε βγάλει λίγο από τα νερά σου και δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τα θέλω σου από τα πρέπει. Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως να εμφανίσει μια ερωτική γνωριμία που θα σε βγάλει από την αφάνεια και θα σε γεμίσει ξανά με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην φόρα τα συναισθηματικά σου πάθη και θα καλύψεις τα κενά που υπάρχουν με εσένα και με τα άτομα που αγαπάς αλλά και θα κερδίσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου αφορά προσωπικό σου ζήτημα. Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται τα οικονομικά σου αλλά και τα ερωτικά σου. Από την άλλη το απόγευμα σου θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να βάλεις σε μια σωστή σειρά τα συναισθήματα σου και να μην τα αφήσεις να σε κουμαντάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα παραμένουν τα ερωτικά σου αλλά και οι συνεργασίες που θα έχεις με άτομα της δουλειάς σου. Θα βρεθείς με συνεργάτες σου για να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν αλλά θα πρέπει να ακούσεις και την δική τους άποψη. Από την άλλη το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να προσέξεις πολύ καλά τα συναισθήματα σου να μην τα αφήσεις ελεύθερα και καταπιέσουν αγαπημένα σου πρόσωπα. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ζητήσεις την γνώμη και την άποψη τους σε θέματα που σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά στα θέματα της ημέρας αυτά που έχεις να αντιμετωπίσεις και θα αγχωθείς αρκετά. Από την άλλη, το απόγευμα θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στην πραγματικότητα θα δώσεςι σημασία στα θέματα που σε απασχολούν έντονα θα τα λύσεις για να καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Η μέρα θα σε ανεβάσει αρκετά γιατί οι κόποι και οι προσπάθειες που θα κάνεις δεν θα πάνε χαμένοι. Κάποια οικονομική άνοδος που θα υπάρξει θα σε γεμίσει με πίστη και μπόλικη ενέργεια και σιγουριά και ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η ανάγκη σου είναι να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να βγεις με τους φίλους σου να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις. Από την άλλη το απόγευμα, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στα θέματα σου και θα σε φέρει μπροστά σε κενά και αποστάσεις που θα αφορούν προσωπικά σου μην τα βγάλεις στην φόρα. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σε οδηγήσει σε ανάγκη εσωτερικής χαλάρωσης και διασκέδασης να το ρίξεις λίγο έξω. Μην το αφήσεις όμως όλο αυτό να σε παρασύρει σε ερωτικά σκάνδαλα αν είσαι ήδη σε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς έχεις ανάγκη να είσαι μαζί τους με την οικογένεια σου για να αισθανθείς ασφάλεια. Τις τελευταίες ημέρες είχες μια απόσταση από τα πρόσωπα που αγαπάς για αυτό σήμερα θα βρεις τον χρόνο να τα αναπληρώσεις όλα αυτά. Από την άλλη το απόγευμα θα βγάλει στην φόρα θέματα άλυτα σου και αυτό θα αλλάξει για λίγο την καλή σου διάθεση και ηρεμία πρόσεξε την συμπεριφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει κοντά σου άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον την οικογένεια σου τους συγγενείς σου αλλά και πολύ κοντινούς σου φίλους. Αυτά που θα σου πουν θα είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχάσεις τα προβλήματα σου και να ασχοληθείς με τα δικά τους καλό θα σου κάνει. Από την άλλη το απόγευμα θα δημιουργήσει μια τάση αποκάλυψης για αυτό διαφύλαξε τα μυστικά σου και μην τα βγάλεις στην φόρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα εμφανιστουν υλικά θέματα που θα γίνουν προσωπικές σου ανάγκες και δεν θα μπορείς να τα αποφύγεις τα οικονομικά σου θα παραμένουν στις προτιμήσεις σου για αυτό και θα δείξεις μοναδικό ζήλο για την επίλυση τους. Πρόσεξε λίγο να μην υπερβείς τα οικονομικά σου όρια και να κάνεις σπατάλες που δεν χρειάζονται να αδειάσεις το πορτοφόλι σου να κάνεις περιττά έξοδα. Από την άλλη, το απόγευμα θα μεγαλώσει για λίγο το περίεργο κλίμα στις υποθέσεις σου και ενδέχεται να καταλήξεις σε λάθος αποφάσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα παρουσιάσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία πρόταση που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου με ότι και αν κάνεις ότι και αν πεις. Πρόσεξε λίγο γιατί η ανάγκη σου να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα μπορεί να σε κάνει να υπερβάλεις σε πολλά θέματα σου και να δημιουργηθεί δυσφορία στο περιβάλλον σου. Από την άλλη το απόγευμα θα δημιουργήσει ένταση και θολή κρίση και σκέψη στις αποφάσεις που θα πάρεις για αυτό μη αφήσεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο μπροστά στις υποχρεώσεις σου.

Μοιραστείτε το