19 Σεπτεμβρίου 2024

Χαρούμενη επιστροφή στην καθημερινότητα με τον Μασούτη, όπου και αν βρίσκεστε!

Με την έναρξη του φθινοπώρου, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι εδώ για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την επιστροφή στο σχολείο, στο σπίτι ή για τις καθημερινές σας αγορές.

Για τους μικρούς μας φίλους που επιστρέφουν στα θρανία, η νέα σχολική χρονιά ξεκινά από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης με τη σειρά σχολικών ειδών pen2pen. Αυτή η αποκλειστική σειρά περιλαμβάνει πάνω από 20 προϊόντα υψηλής ποιότητας, από σχολικές τσάντες μέχρι γραφική ύλη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των μαθητών, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Αλλά και η επιστροφή στο σπίτι μετά τις διακοπές γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη με τις προσφορές που θα βρείτε από 28/8 έως 16/9 στα σούπερ μάρκετ Μασούτης! Μπορείτε να ανακαλύψετε σούπερ τιμές σε τρόφιμα, δημητριακά, σνακ σε είδη για το σπίτι και πολλά άλλα προϊόντα που θα διευκολύνουν την προσαρμογή στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

 

Είτε επιστρέφετε στο σχολείο, είτε στο σπίτι, όλες οι ανάγκες σας καλύπτονται και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα masoutis.gr. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε μία ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία αγορών από την άνεση του σπιτιού σας ή όπου κι αν βρίσκεστε. Με αυθημερόν παράδοση, εκπτώσεις με την mascard, αποκλειστικές προσφορές και δωρεάν ηλεκτρονικά κουπόνια, το masoutis.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για να κάνετε τα ψώνια σας.

 

Γιατί ο Μασούτης είναι δίπλα σας σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας!

 

 

Μοιραστείτε το