20 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να ασχοληθείς με θέματα και υποχρεώσεις που σε απασχολούν ακόμα για αυτό ο χρόνος σου θα είναι χρήμα. Επίσης θα ασχοληθείς και με επαγγελματικά σου ζητήματα αφορούν την δουλειά σου και δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις. Το βράδυ θα έρθεις πιο κοντά στα άτομα που αγαπάς θα δώσεις μεγάλη σημασία στις επαφές σου μαζί τους και θα λύσεις κενά που ακόμα έχετε. Ίσως να ακούσεις και κάτι που θα αφορά άτομο κοντινό σου μέσα στη δουλειά σου ή ακόμα και την σχέση σου, θα είναι θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεις τον τρόπο να πάρεις τα πάνω σου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με μπόλικη ενέργεια. Επίσης θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με εσένα πιο πολύ και θα αφήσεις τα θέματα των άλλων σε αναμονή. Το βράδυ θα σου υποδείξει πως έχεις πολλές υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς και δεν πρέπει να τις αγνοήσεις άρα ξεκουράσου όσο πιο πολύ μπορείς γιατί η αυριανή ημέρα έχει πολύ δουλειά. Μην τα παρατήσεις γιατί θα είναι δύσκολο μετά να τα βάλεις σε μια σωστή σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά σε παρελθοντικά γεγονότα που έχεις περάσει και αυτό θα σε κρατήσει σε μια στασιμότητα το μυαλό σου θα παραμένει στα ίδια, όχι και τόσο θετικά. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια σειρά παραπόνων που θα κάνεις στο περιβάλλον σου έχεις ανάγκη να λάβεις από τους δικούς σου ανθρώπους την εύνοια και την συμπάθεια τους. Το βράδυ θα σε κάνει να επανέρθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς και να βρεις ξανά την ενέργεια σου. Για να ξεκουραστείς προτίμησε να βγεις μια βόλτα με τους φίλους σου για ένα καφέ και χαλαρή κουβεντούλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να προβάλεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου αλλά και τις σκέψεις σου στα άτομα που βρίσκονται κοντά σου αλλά πρόσεξε καλά τι θα τους ζητήσεις. Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι μεγάλη και θα κερδίσεις πολλά άτομα. Από την άλλη το βράδυ θα σε κάνει να αναζητήσεις την προσωπική σου ηρεμία και χαλάρωση και θα αποφύγεις την πολυκοσμία θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα στο σπίτι σου. Επίσης ένα ζήτημα που αφορά εσένα και τα πιο κοντινά σου άτομα θα βγει στην φόρα και θα κλιθείς να το λύσεις.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου η ανάγκη σου να γεμίσεις το πορτοφόλι σου θα είναι μεγάλη για αυτό θα έχεις μια εσωτερική αναστάτωση μέχρι να τα καταφέρεις. Τα συναισθήματα σου θα είναι κάπως σήμερα από την μια θα νιώθεις χαρά και από την άλλη λύπη γεγονός που θα το προσέξουν και οι γύρω σου. Το βράδυ θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά τον εαυτό σου και θα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε αγχώνουν και θα ασχοληθείς με ενέργειες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Επίσης θα έρθεις πιο κοντά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου προκαλεί περίεργα συναισθήματα θα νιώθεις πως κάτι σου φταίει αλλά δεν θα μπορείς να το προσδιορίσεις ίσως να τα βάλεις και με τους γύρω σου άδικα πρόσεξε το καλά αυτό. Οι επαφές που θα έχεις με συνεργάτες αλλά και με την σχέση σου θα περάσουν από τεστ αντοχής για αυτό πρόσεξε καλά τι θα πεις και τι θα κάνεις μαζί τους ακόμα και τι θα τους ζητήσεις. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε καθοδηγούν. Το βράδυ θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να κλείνεσαι για λίγο ακόμα στον εαυτό σου και να έχεις ανάγκη να βυθιστείς στις σκέψεις σου θα αφήσεις για λίγο σε αναμονή τις υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε πολύ καλά σήμερα να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και ότι ακούς να το διασταυρώνεις καλά πριν βγάλεις το τελικό σου πόρισμα. Το βράδυ θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά θα αποκτήσεις ξανά καλή διάθεση και εσωτερική πίστη στον εαυτό σου και θα κερδίσεις το περιβάλλον σου με κάθε τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αρκετά όσες υποχρεώσεις και αν έχεις θα βρεις τον τρόπο να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα θα περάσεις ευχάριστα μαζί τους θα βγεις για ένα καφέ θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κατά το βραδάκι θα έρθεις πιο κοντά στα εσωτερικά σου πάθη θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με καταστάσεις που δεν σε αγχώνουν αλλά σε ανεβάζουν. Καλό θα είναι να βρεις μια ενέργεια που θα σου αποσπάσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να μην κάνεις κινήσεις που θα τις μετανιώσεις μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει πιο κοντά στην αλήθεια της ημέρας που θα αφορά υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις ακόμα στα επαγγελματικά σου και στην δουλειά σου και θα χάσεις για λίγο την καλή σου διάθεση. Πρόσεξε καλά τις κινήσεις σου και μην αφήσεις την αδυναμία σου να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές ή σε άτομα που δεν θα σε βοηθήσουν σε αυτά που σε απασχολούν. Κατά το βραδάκι θα σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και στους φίλους σου και θα περάσεις για λίγο ευχάριστα μαζί τους. Βγες μια βόλτα μαζί τους για ένα ποτό κάνε ότι σε ανεβάζει και αύριο μέρα είναι για να ασχοληθείς με τα θέματα σου με καθαρό μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει πιο κοντά στα προσωπικά σου θέλω τα οποία σήμερα θα βρίσκονται σε μια απόδραση που θέλεις να κάνεις από την καθημερινότητα σου ή ακόμα και ένα ταξίδι αναψυχής. Το μυαλό σου δεν θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με πρακτικά θέματα θα παραγκωνίσεις για λίγο την δουλειά σου. Όμως το βράδυ θα σε φέρει ξανά στην πραγματικότητα θα εμφανίσει υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που ακόμα έχεις και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Μην τις αφήσεις σε αναμονή και ολοκλήρωσε τες αν θέλεις να κάνεις την απόδραση που ονειρεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου προκαλεί την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου δεν θα έχεις την όρεξη που είχες τις προηγούμενες ημέρες οι σκέψεις σου θα είναι έντονες και τα συναισθήματα σου σε μια ακανόνιστη πορεία. Σε αυτό θα ευθύνεται το μυαλό σου που θα βρίσκεται σε άτομα του παρελθόντος και σε καταστάσεις που πέρασες μαζί τους σε έχουν πληγώσει νιώθεις κάποιες τύψεις θέλεις να έρθεις κοντά τους, σχεδιάζεις διάφορα να κάνεις. Κατά το βραδάκι σιγά σιγά θα γίνεσαι ξανά αυτό που είσαι χωρίς άλλα κενά στο μυαλό σου και έντονες σκέψεις. Βγες με άτομα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς και άνοιξε την καρδιά σου να πεις όλα αυτά που αισθάνεσαι. Θα σε βοηθήσει να ξαλαφρώσεις αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα κρατήσει το μυαλό σου κολλημένο σε αγαπημένα σου πρόσωπα που θα αποσπάσουν την προσοχή σου από κάθετι ακόμα και από τα προσωπικά σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα ότι και αν κάνεις θα θέλεις να το συμμεριστείς με τα άτομα που θα βρίσκονται κοντά σου, γεγονός που θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί τους. Επίσης θα είναι δύσκολο να πεις όχι σήμερα και ότι σου ζητούν θα λες ναι πρόσεξε να μην το παρακάνεις όμως. Η σημερινή μέρα ίσως να βρεθείς με ένα άτομο που αγαπάς και να αναδρομήσετε καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν, αυτό θα προκαλέσει συναισθηματικά πάθη και νοσταλγίες.

Μοιραστείτε το