20 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, είσαι υπερευαίσθητος σε ότι και αν σου πουν και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Καλό είναι να ακούς αυτά που θέλουν να σου πουν ψύχραιμα, χωρίς νεύρα και έντονη συναισθηματικότητα. Η δυσκολία στην συνεννόηση φαίνεται και στην σχέση σου, αφού αντιδράς απότομα και εγωιστικά αλλά από την άλλη μπορεί άνετα να βάλεις για το τίποτα τα κλάματα και αυτό δημιουργεί ένταση. Πρόσεχε τις υπερβολικές αντιδράσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως νιώθεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η μέρα δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις σε οικονομικά θέματα που θέλεις να λύσεις, αφού δεν έχεις την ψυχραιμία αλλά και την καθαρή σκέψη να ακούσεις και να πράξεις λογικά. Μην μπαίνεις σε συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν και προσπάθησε με λογική και ευγένεια να λύσεις ότι εκκρεμότητες έχεις. Δύσκολη η συνεννόηση σήμερα και με το ταίρι σου αφού δεν έχεις την διάθεση να ακούσεις και να σκεφτείς λογικά αυτά που έχει να σου πει και οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές. Σκέψου ψύχραιμα και προσπάθησε να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του που θα σε αποφορτίσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αλλά νιώθεις ότι είσαι ευάλωτος και μπορεί να αντιδράσεις άσχημα. Πρόσεχε γιατί δεν βλέπεις καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, η μέρα σου βγάζει μεγάλη ένταση αλλά και συναισθηματικότητα αφού από την μία θέλεις να είσαι το επίκεντρο του περιβάλλοντος σου και το διεκδικείς με άμεσο, απότομο τρόπο και εγωιστικό τρόπο, από την άλλη οι αντιδράσεις που δέχεσαι σε κάνουν να βγάζεις έντονη συναισθηματικότητα και να λειτουργείς υπερβολικά. Πρόσεχε γιατί το ταίρι σου θα αντιδράσει με την απότομη συμπεριφορά σου. Σκέψου καθαρά και ήρεμα τι θέλεις από αυτό και να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τα δικά του θέλω. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως μπορεί να ωραιοποιείς την κατάσταση γι’ αυτό πρόσεχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Λέοντα, η μέρα σε κάνει να βγάζεις εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στις ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις, αφού θέλοντας να επιβάλλεις την άποψή σου, λειτουργείς εγωιστικά, απότομα, χάνεις το μέτρο και υπερβάλλεις. Πρόσεχε γιατί όλο αυτό θα αποβεί εις βάρος σου και θα έχεις ξεσπάσματα συναισθηματικά που θα κοστίσουν στην ψυχολογία σου. Η ένταση σου βγαίνει και στο ταίρι σου και μπορεί λόγω της νευρικότητας και του ελλείμματος καθαρής σκέψης να πεις πράγματα που δεν εννοείς. Άκου και σκέψου με καθαρό μυαλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων μπορεί να προκύψει, πρόσεχε όμως τις αντιδράσεις σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Παρθένε, στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που σε κάνουν να θολώσεις και να αντιδράσεις με νευρικότητα και κάθε προσπάθεια να ακούσεις πέφτει στο κενό. Δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσεις εγωιστικά και άκου τι έχουν να σου πουν, ίσως να μην έχεις καθαρή και αντικειμενική εικόνα. Το ταίρι σου είναι πιθανότατο να υποστεί αυτή σου την διάθεσή γι’ αυτό μην μπαίνεις σε συζητήσεις που μιλάς μόνο εσύ, προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και να ακούσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, η πολυλογία σου όμως και η ένταση που έχεις θα δημιουργήσει θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που σε κάνουν να θολώσεις και να αντιδράσεις με νευρικότητα και κάθε προσπάθεια να ακούσεις πέφτει στο κενό. Δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσεις εγωιστικά και άκου τι έχουν να σου πουν, ίσως να μην έχεις καθαρή και αντικειμενική εικόνα. Το ταίρι σου είναι πιθανότατο να υποστεί αυτή σου την διάθεσή γι’ αυτό μην μπαίνεις σε συζητήσεις που μιλάς μόνο εσύ, προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και να ακούσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, η πολυλογία σου όμως και η ένταση που έχεις θα δημιουργήσει θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η μέρα σε κάνει να θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και σου βγαίνουν έντονη μελαγχολία από μνήμες του παρελθόντος. Οι υποχρεώσεις όμως της καθημερινότητας τρέχουν και αντιδράς νευρικά και έντονα συναισθηματικά σε όποιον θέλει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με όσο το δυνατόν καθαρότερο μυαλό γιατί για να αποτραπούν εντάσεις. Είναι πολύ πιθανό να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να βγάλεις έντονα σκέψεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Άκου τι έχει να σου πει και μην βγάζεις συμπεράσματα, αφού η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω παλιών φίλων που εμφανίζονται αλλά η διάθεσή σου είναι τέτοια που μπορεί να ωραιοποιείς την κατάσταση, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η μέρα σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό αφού συμπεριφορές φίλων σου δεν τις βλέπεις αντικειμενικά και η κρίση σου θολώνει. Το αποτέλεσμα είναι να πεις πράγματα που πολύ πιθανό να κρατούσες βαθιά μέσα σου με υπερβολικό τρόπο και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Είναι προτιμότερο να περάσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου, γιατί η τάση σου να πεις πράγματα επηρεαζόμενος από ζήλια και καχυποψία, θα φέρει αντιδράσεις από τον σύντροφό σου και θα δημιουργηθούν τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να τα χάσεις τόσο πολύ, που να γίνεις υπερβολικός σε αυτά που λες. Συγκρατήσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, ο φόβος της μοναχικότητας που έχεις σε κάνει να λειτουργείς υπερβολικά και να λες πράγματα χωρίς καθαρή σκέψη που επηρεάζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτή σου η νευρικότητα βγαίνει και στην οικογένειά σου και στους ανωτέρους σου σον επαγγελματικό σου χώρο και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Προσπαθώντας να πάρεις την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, λες και κάνεις πράγματα που ξεφεύγουν του μέτρου, με αποτέλεσμα πιθανότατα να δημιουργήσεις προστριβές και να ξεσπάς υπερβολικά συναισθηματικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από συνεργασίες, που όμως αν δεν προσέξεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και αυτά που λες, θα υπάρξει απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η μέρα σου βγάζει υπερένταση και εγωισμό στην εργασία και στην καθημερινότητά σου αφού το μόνο που θέλεις είναι να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, όμως οι υποχρεώσεις σου τρέχουν και αυτό είναι αδύνατο. Το αποτέλεσμα είναι να αντιδράς υπερβολικά, να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά χωρίς να ακούς τους συναδέλφους σου και να δημιουργούνται εντάσεις. Η διάθεσή σου σήμερα είναι περίεργη και καλό θα ήταν η ένταση και ο συναισθηματισμός σου να βγει με θετικό τρόπο, γιατί αν χάσεις το μέτρο θα δημιουργηθούν τριβές, αφού θα πεις πράγματα που μπορεί να μην εννοείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, θα κριθεί όμως από την διάθεσή σου πως θα εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η μέρα σου δημιουργεί νευρικότητα αφού η διάθεσή σου για διασκέδαση και ψυχαγωγία πρέπει να μπει στην άκρη, γιατί θέματα οικονομικά που προέκυψαν σου χαλάνε το κέφι και ο εκνευρισμός σου δεν κρύβεται. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και αντιδράσεις άσχημα γιατί και το κέφι σου θα χάσεις και δεν θα λύσεις τις εκκρεμότητες που προέκυψαν. Το ταίρι σου μπορεί να υποστεί τον εκνευρισμό και την υπερβολή που βγάζεις γι΄ αυτό προσπάθησε να αντιδράσεις ψύχραιμα γιατί θα ήταν άδικο να χαλάσεις το καλό κλήμα στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει εκεί που διασκεδάζεις αλλά αν κουβαλάς την ένταση της ημέρας δεν θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, θέματα που προκύπτουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε κάνουν να αντιδράς απότομα, εγωιστικά και με συναισθηματικά ξεσπάσματα αυτό περνάει και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με αποτέλεσμα να προκύψουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου την ένταση από τα οικογενειακά σου προβλήματα, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που να το πληγώσουν και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το οικείο περιβάλλον αλλά η ένταση της ημέρας σε κάνει να μην βλέπεις ξεκάθαρα στα πράγματα.

Μοιραστείτε το