22 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Νιώθεις γεμάτος ενέργεια, θετικότητα και αισιοδοξία. Η παιδικότητά σου είναι έντονη στους γύρω σου και κάνεις ότι μπορείς για να ανεβάσεις και την δική τους διάθεση. Το φλερτ και ο έρωτας παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς και η διασκέδαση και δεν χάνεις ευκαιρία για να βγεις και να απολαύσεις την ζωή. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και βάζεις στο πρόγραμμά σου θέατρο και κινηματογράφο που τόσο σε ευχαριστούν και σε ταξιδεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν και θα πρέπει να συζητήσεις με οικεία πρόσωπά σου για να βρεθούν λύσεις. Θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου όσο περισσότερο μπορείς, καθώς έχεις μπει σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης γεγονότων και συμπεριφορών του τελευταίου καιρού. Η εσωστρέφεια αλλά και η κυκλοθυμία μπορεί να χαλάσουν την διάθεση σου και να έχεις έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Μπορείς να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα και να υποδεχτείς στον χώρο σου δικούς σου ανθρώπους για μία ήρεμη βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα γίνεται πιο εμφανής από ποτέ. Είναι εξαιρετική μέρα για να συναντηθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους και γείτονες και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για διάφορα θέματα. Η κοινωνική σου ζωή είναι ανεβασμένη και είναι τόσος οι προσκλήσεις από φίλους και γνωστούς που δεν ξέρεις που να πας και ποιον να στενοχωρήσεις. Κοντινά ταξίδια ευνοούνται που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα και τα τετριμμένα της καθημερινότητα και θα σε ανανεώσουν πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείχνεις να σε απασχολούν έντονα οικονομικά θέματα, εκκρεμότητες και λογαριασμοί και σκέφτεσαι πως μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα. Η σκέψη σου επίσης στρέφεται στο να βρεις νέους πόρους εισοδημάτων για να νιώσεις ασφάλεια. Συναισθηματικά, δείχνεις να μην πιστεύεις στον εαυτό σου, καθώς έχεις συνδέσει την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου κατάσταση και αυτό σε γεμίζει ανασφάλεια. Είναι πιθανό να συμπεριφέρεσαι κτητικά και απόλυτα στους γύρω σου, κάτι που είναι πιθανό να φέρει δυσαρέσκεια.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό που θέλεις πιο πολύ είναι να βάλεις σε διαδικασία τους γύρω σου να ικανοποιήσουν αυτά που ζητάς από αυτούς, καθώς έχεις έντονη την ανάγκη να ασχοληθούν μαζί σου. Νέες δράσεις και συνεργασίες είναι πιθανές, καλό είναι όμως να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνεις απότομος και να βγάλεις εγωκεντρικές τάσεις και αυτό θα δημιουργήσεις προστριβές και συγκρούσεις. Είσαι εξαιρετικά κοινωνικός και πρωταγωνιστής όπου και αν βρεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αναμνήσεις που τριβελίζουν το μυαλό σου δεν σε αφήνουν να κάνεις βήματα προς το μέλλον, καθώς οι πληγές από παρελθούσες καταστάσεις είναι ανοιχτές και σε πονούν. Το έλλειμμα συγκέντρωσης που έχεις μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στις καθημερινές σου ασχολίες και να εκτεθείς από λάθη που θα κάνεις. Βγάλε την φαντασία και την διαίσθηση που έχεις και θα δεις ότι θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις σήμερα να βγεις και να συζητήσεις με τους φίλους σου, καθώς έχεις έντονη την ανάγκη να τους δεις και να ανταλλάξεις απόψεις για τους μελλοντικούς σου στόχους και όνειρα. Οι διαφορετικές και πρωτοποριακές ιδέες σου κάνουν αίσθηση και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν φιλικά σου πρόσωπα που θα θελήσουν να σε στηρίξουν σε ότι θέλει να επιτύχεις. Ομάδες και σύλλογοι που σε ενδιαφέρουν μπαίνουν στο πρόγραμμα και δεν σε ευχαριστεί τίποτα περισσότερο από το να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ ασχολείσαι με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει, καθώς θέλεις να δείξεις μέσω της εργατικότητας και της υπευθυνότητάς σου την αξία σου και την ανάγκη να διακριθείς σε αυτόν τον τομέα της ζωή σου. Το άγχος και η νευρικότητα μπορεί να είναι έντονα και αυτό μπορεί να φέρει προστριβές με τους ανωτέρους σου. Πρόσεχε γιατί ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να πεις πράγματα που να ξεπεράσουν τα όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις, γι’ αυτό και ασχολείσαι με σεμινάρια, προγράμματα σπουδών και ημερίδες που μπορεί να διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Ταξίδια στην ύπαιθρο μπαίνουν στο πρόγραμμα, καθώς δεν σε ευχαριστεί τίποτα περισσότερο από το να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να χαλαρώσεις. Η διασκέδαση και το φλερτ είναι δεδομένα και είναι ότι καλύτερο για εσένα ένα καλό δείπνο με παρέα και «φευγάτες» συζητήσεις, όπου μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί που είναι πιθανό να αυξάνεται στην διάρκεια της ημέρας. Οικονομικά ζητήματα με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς έρχονται στο προσκήνιο και σε βάζουν σε διαδικασία να ασχοληθείς για να τα δρομολογήσεις. Η καχυποψία σου μπορεί να σε βάλει σε περίεργα μονοπάτια σκέψης, γι’ αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις και να αφήσεις την διαίσθησή σου να λειτουργήσει, κάτι που θα σε οδηγήσει στις πλέον συμφέρουσες συμφωνίες για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που σε απασχολεί είναι οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και τους συνεργάτες σου. Θέλεις να κρατήσεις όσο τον δυνατόν γίνεται τις ισορροπίες ανέπαφες γιατί ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και δεν θέλεις να ρισκάρεις να χάσεις ανθρώπους από γύρω σου. Η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και είναι πιθανό να επιδοθείς σε αγορές και σε επισκέψεις σε ινστιτούτα ομορφιάς για να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά σου είναι φορτική, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις επωμιστεί στην εργασία είναι πολλές και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Η ένταση και η νευρικότητα που δείχνεις έχουν σαν αποτέλεσμα το να γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους σου και να γκρινιάζεις για ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις και οι εντάσεις είναι πιθανές. Μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και την διατροφή σου, καθώς βελτιώνοντάς τα θα αυξήσεις την ενέργειά σου.

Μοιραστείτε το