22 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Είσαι μέσα στην καλή χαρά, θέλεις να βγεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Δείχνεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς. Η αστρολογική όψη της ημέρας ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που έχεις οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Προσοχή γιατί αυτές οι συγκρούσεις μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να χάσεις το μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Σε διακρίνει μία έντονη εσωστρέφεια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπαίνεις σε ένα είδος απολογισμού των συμπεριφορών σου τελευταία. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό την ένταση και την νευρικότητα και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συγκρούσεις τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο που να δυναμιτίσουν το κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο είναι εμφανές. Μπαίνεις σε διαδικασία συζήτησης με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Πάρτι και κοινωνικά γεγονότα είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι προσκλήσεις πολλές από γνωστούς και φίλους. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας ανεβάζουν την νευρικότητα και την συναισθηματική φόρτιση, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα στην εργασία που να σε εκνευρίσουν. Πρόσεξε γιατί έχεις την τάση να ξεσπάσεις σε όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα είναι το ζητούμενο της ημέρας, αφού έχεις εκκρεμότητες ή μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν. Ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνουν την εμφάνισή τους και σε επηρεάζουν στο πως προβάλλεις τον εαυτό σου. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φορτίζουν το κλίμα με ένταση και νεύρα και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις με υπερβολή όλο αυτό που νιώθεις στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας προβλήματα που μπορεί να έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς καταφέρνεις με τον τρόπο σου να απασχολήσεις το πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και τους συνεργάτες σου για να προσπαθούν να καλύψουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει νευρικό, επιθετικό αλλά και υπερβολικό στις αντιδράσεις σου και αυτό μπορεί να το εισπράξουν τόσο αυτοί που σε συναναστρέφονται, όσο και η οικογένειά σου και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεσαι χαμένος στις σκέψεις και στις καταστάσεις από το παρελθόν που έχεις θυμηθεί και βλέπεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει. Το μυαλό σου συνεχώς ταξιδεύει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και ζητήματα. Η σημερινή αστρολογική όψη ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση αλλά και την συναισθηματικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα που να σοκάρουν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που σκέφτεσαι είναι να βρεθείς με τους φίλους σου, να ανταλλάξετε απόψεις για διάφορα θέματα, να μοιραστείς μαζί τους τα σχέδιά σου, τους στόχους και τα όνειρά σου. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν νευρικό, επιθετικό και υπερβολικά απότομο με τα φιλικά σου πρόσωπα, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα που να πάρουν υπερβολικές διαστάσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις τις όποιες προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχολείσαι συνεχώς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς έχεις έντονη την ανάγκη να αναρριχηθείς σε υψηλότερα κλιμάκια και να αναγνωριστεί η εργατικότητα και η μεθοδικότητά σου. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου ανεβάζουν την ένταση και την νευρικότητα στα ύψη και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί έχεις την τάση να εκδηλώσεις σε υπερβολικό βαθμό αυτό που νιώθεις. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο γιατί θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί σε θέματα σπουδών, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να ασχοληθείς με αυτά που σε οδηγούν στην πνευματική σου ανάπτυξη. Διασκέδαση και παρέες είναι μέσα στο πρόγραμμα και προσπαθείς να χαρείς όσο περισσότερο γίνεται. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε φορτίζουν συναισθηματικά και είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε υπερβολικό βαθμό, κάτι που θα ενοχλήσει αυτούς που συναναστρέφεσαι και θα προκαλέσει συγκρούσεις. Θυμήσου ότι χάνοντας τον έλεγχο θα διογκώσεις θέματα που μπορεί να λυθούν με ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί. Οικονομικά θέματα με τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να δρομολογήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο ευνοϊκά για εσένα τα συγκεκριμένα ζητήματα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας ανεβάζουν κατακόρυφα την ένταση και είναι πολύ πιθανό να συγκρουσθείς και να αντιδράσεις υπερβολικά σε συμπεριφορές και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να μην είναι υπέρ σου και να χάσεις ευκαιρίες στο να επιλύσεις με τον πιο συμφέροντα τρόπο τα οικονομικά θέματα που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, καθώς δεν θέλεις να σκέφτεσαι ότι θα δυσαρεστηθεί κάποιος και θα απομακρυνθεί από εσένα. Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες παρόλο το γεγονός ότι μπορεί να μην σε ευχαριστεί εσένα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φορτίζουν το κλίμα πάρα πολύ και είναι πολύ πιθανό να εκτονωθείς υπερβολικά, κάτι που θα προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα νεύρα σου για να μην εκτεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι τόσες που δεν έχεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Το άγχος και η ένταση σε κυριεύουν και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συναδέλφους σου, καθώς γίνεσαι επικριτικός μαζί τους. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν έντονα νευρικό, υπερβολικό και συγκρουσιακό και είναι πιθανό από την τόση φόρτιση να συγκρουσθείς με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο και να εκφραστείς υπερβολικά και φανατικά για καταστάσεις που συμβαίνουν. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί δεν θα κερδίσεις τίποτα με τις προστριβές.

Μοιραστείτε το