24 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου με μπόλικη ενέργεια και καλή διάθεση παρόλο που θα παρουσιαστούν και έκτακτες δουλειές εσύ δεν θα χάσεις το κέφι σου. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ανέβεις αρκετά η ψυχολογική σου κατάσταση θα βρίσκεται σε θετικές όψεις και με ότι και αν ασχοληθείς σήμερα θα το φέρεις σε πέρας. Θα πρέπει όμως η συμπεριφορά σου με άτομα της δουλειάς σου να είναι η κατάλληλη και να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία για να ασχοληθείς σήμερα με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου οι φίλοι σου η σχέση σου ή ακόμα και κάποιοι συνεργάτες σου. Η μέρα θα σε κάνει να προβάλεις τα εσωτερικά σου πάθη και το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η από κανένα. Επίσης θα ασχοληθείς και με μια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να αποβάλεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση. Πρόσεξε όμως πως θα διεκδικήσεις κάποια πράγματα από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την οικογένεια σου θα δώσεις την απαραίτητη σημασία για να τα λύσεις και να ξαλαφρώσεις. Η σημερινή μέρα, θα είναι υπέρ σου και θα λειτουργήσει θετικά στις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις με ορθή σκέψη και λογικότητα. Να θυμάσαι πως σήμερα ότι και αν κάνεις με ότι και αν καταπιαστείς το πάθος που θα έχεις θα είναι σύμμαχος σου στις τελικές σου αποφάσεις. Θετικά φυσικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έρθεις κοντά σε άτομα που αγαπάς που εμπιστεύεσαι θα προβάλεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες και θα ζητήσεις την γνώμη τους για κάποια προβλήματα που ακόμα σε απασχολούν. Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία για να ενισχυθούν τα συναισθήματα σου και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τους γύρω σου με κάθε τρόπο απλά αυτά που θα πεις θα είναι αρκετά πειστικά και κανείς δεν θα σου αρνηθεί σε κάτι. Γενικά η ημέρα λειτουργεί θετικά για εσένα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα στο μυαλό σου θα επικρατούν θέματα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου την δουλειά σου τον μισθό σου και ίσως να διεκδικήσεις αύξηση των χρημάτων σου γιατί η αποφασιστικότητα σου να το κάνεις θα είναι μεγάλη. Η σημερινή μέρα θα είναι θετική στα σχέδια σου αυτά θα λειτουργήσει υπέρ σου καταλυτικά στις αποφάσεις σου και αν κάνεις τις σωστές κινήσεις και πεις αυτά που πρέπει τότε θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι πως σήμερα ευνοείσαι αρκετά στην συμπεριφορά σου γιατί ο τρόπος που θα έχεις θα κερδίζει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν τα συναισθήματα σου με κάθε τρόπο δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις και θα γίνουν αντιληπτά από τους γύρω σου. Η διάθεση σου θα είναι περίεργη από την μια στιγμή στην άλλη θα αλλάζει συνεχώς και θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με τις φοβίες σου και τις εσωτερικές σου αδυναμίες. Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει κάποια κενά και απωθημένα που έχεις μέσα σου με αποτέλεσμα να τα αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο και να τα λύσεις. Αν βρίσκεσαι σε μια χαλαρωτική κατάσταση τότε θα καταφέρεις πιο πολλά από αυτά που νομίζεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σου θα είναι έντονες θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια για αυτό καλό θα είναι να μην αφήσεις το παρελθόν σου να σε κυριεύσει και να σε παρασύρει σε αρνητικά συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα, θα αλλάξει για λίγο την κατάσταση αυτή και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με πρακτικά σου θέματα και ζητήματα αλλά και με ότι αφορά το σπίτι σου, θα αφήσεις στην άκρη αυτά που σε αγχώνουν και σε γεμίζουν συναισθηματική πίεση. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου τότε θα καταφέρεις να φέρεις σε πέρας τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με πνευματική δύναμη και θα ενεργοποιήσει τις διαισθήσεις σου θα γνωρίζεις πολύ καλά τι ζητάνε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου τις αληθινές τους προθέσεις απέναντι σου αν σε αγαπούν πραγματικά ή όχι, αν είναι φίλοι σου. Κράτησε καλά αυτό γιατί θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους σου και στους εχθρούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να βγεις από την μονοτονία και θα μπεις δυναμικά στην κοινωνική προβολή που έχεις ανάγκη να δείξεις στους γύρω σου την αξία σου αλλά και την σημαντική επιβολή σου. Η ανάγκη σου για προβολή θα είναι μεγάλη για αυτό θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η μέρα θα σου υποδείξει τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου και να αγγίξεις την επιτυχία. Πρόσεξε όμως γιατί αυτή η τάση σου ενδέχεται να σε βγάλει από τα επιτρεπτά όρια και να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει σήμερα να ασχοληθείς σωστά με τα θέματα που θα καταπιαστείς και οι όψεις θα είναι θετικές μαζί σου για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την κάθε στιγμή και να μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο. Η διάθεση σου θα ανέβει αρκετά και θα αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα σου ζητήματα καθώς θα πιστέψεις και θα εμπιστευτείς τις δυνατότητες σου. Η σημερινή μέρα θα σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σου καθώς θα θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές σου με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα είναι εποικοδομητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει τελικά υπέρ σου και την τελευταία στιγμή θα σώσει την κατάσταση καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου αυτά με επιτυχία αλλά και καλή ψυχολογική διάθεση. Ενδέχεται να κάνεις και μια καινούργια γνωριμία που θα λειτουργήσει καταλυτικά στα οικονομικά σου θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και θα σε οδηγήσει ξανά στην επιτυχία και στην καταξίωση που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαφές σου με άτομα που αγαπάς του προσωπικού σου περιβάλλοντος του φιλικού του οικογενειακού αλλά και του επαγγελματικού σου θα είναι στα πάνω τους και θα έχεις ανάγκη να προβάλεις αυτά που αισθάνεσαι για να δεις την αντίδραση τους ποια θα είναι απέναντι σου. Η σημερινή μέρα θα είναι θετική μαζί σου και θα σου υποδείξει πως έχεις πολλές αντοχές μέσα σου και αρκετή θέληση και πίστη και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Επίσης σήμερα θα πρέπει να βρεις τρόπο και χρόνο για να ασχοληθείς με εσένα και τα βαθύτερα θέλω σου.

Μοιραστείτε το