28 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα ταρακουνάει τις αισθηματικές σου σχέσεις αλλά και τις φιλίες σου. Πρόσεχε γιατί η ένταση της ημέρας είναι τέτοια που να οδηγήσει σε συγκρούσεις στον αισθηματικό αλλά και φιλικό τομέα που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις. Χρησιμοποίησε την τόση ενέργεια για να δημιουργήσεις νέους στόχους με φίλους που θα σε οδηγήσουν σε νέα πορεία. Θυμήσου, ο εγωισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία. Η ένταση που νιώθεις για το ταίρι σου είναι δεδομένη, αλλά καλό θα ήταν να της εκτονώσεις σε ένα χόμπι μαζί του ή μία διασκεδαστική βραδιά που θα ανανεώσει την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, που α βγάλει κόντρες και αψιμαχίες. Μην ξεχνάς τα ετερώνυμα έλκονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Θέματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν και χρειάζονται διευθέτηση δημιουργούν συγκρουσιακή ατμόσφαιρά και αν δεν αφήσεις τον εγωισμό και την απολυτότητα στην άκρη λύσεις δεν θα βρεθούν και οι καυγάδες θα είναι ομηρικοί. Με ψυχραιμία και διάλογο θα βρεθεί η μέση λύση. Η ένταση μεταφέρεται στην σχέση σου και είναι προτιμότερο να ζητήσεις την βοήθεια και την γνώμη του συντρόφου σου από το να έχεις μία ακόμη σύγκρουση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του οικείου περιβάλλοντος σου αλλά η διαφορετικότητά σας ανεβάζει την ένταση, γι’ αυτό προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα επηρεάζει πολύ την επικοινωνία σου με στενούς φίλους και συγγενείς αλλά και άτομα που μπορεί να έχεις αρκετό καιρό να δεις. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μπορεί να είναι επιθετικός και εριστικός, γι’ αυτό καλό θα ήταν να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια σε δράση για να περάσεις μοναδικές στιγμές. Μία φιλοσοφική συζήτηση με το ταίρι σου ή μία κοντινή απόδραση θα σε απαλλάξει από την ένταση της ημέρας και θα σε κάνει να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από παρέες παλιών ή και στενών φίλων μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία. Πρόσεχε σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν και άσε την ευφυΐα σου να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα φέρνει επί τάπητος οικονομικά θέματα που έχεις με τρίτους αλλά και ανασφάλεια για τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που προκύπτουν με τράπεζες ή δημόσιο ή από τυχόν συμφωνίες σου σε αγχώνουν και σε κάνουν να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Με ψυχραιμία και λογική σκέψη, αλλά και άμεση δράση θα καταφέρεις να λύσεις θέματα που σου φαίνονται βουνό και να απαλλαγείς από το άγχος σου. Βαθιά και έντονα συναισθήματα βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια με ορμή, αφού η ζήλια και η καχυποψία για το ταίρι σου δεν σε αφήνει να ηρεμίσεις. Μην κοντράρεσαι και στρέψε όλη σου την ενέργεια σε μία νύχτα πάθους που θα σας πάει στα ουράνια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε ταράξει συθέμελα αλλά σε προβληματίζουν οι έντονες αντιθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα φέρνει το βασικό θέμα του εσύ και οι άλλοι στο προσκήνιο. Προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τους άλλους νιώθεις ότι δεν αναγνωρίζεται, η ένταση και ο εγωισμός κάνουν την εμφάνισή τους. Προσοχή στις συνεργασίες σου γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις έντονες ενώ μπορείς να επιδιώξεις να βρεθεί η χρυσή τομή και να είστε όλοι ευχαριστημένοι. Η σχέση σου σήμερα μπαίνει στο μικροσκόπιο και νιώθοντας ότι δεν συμμερίζεται το ταίρι σου την προσφορά σου μπαίνεις σε διαμάχες που δεν ωφελούν. Συζήτησε μαζί του και κάντε καινούργια πράγματα μαζί, έτσι θα αποβάλλεις την ένταση που νιώθεις και θα ανανεωθούν τα συναισθήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω των συνεργασιών σου και η ένταση που βγάζει σε κάνει να ταρακουνηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα και ανατρεπτικά την καθημερινότητα και την εργασία σου και σου βγαίνουν φόβοι και τάσεις για απομόνωση. Η ένταση που νιώθεις βγαίνει στις εργασιακές σου σχέσεις με πιθανό αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπάθησε να σκεφτείς πέρα από εγωισμούς και νεύρα και να συζητήσεις, αφού όλα έχουν την λύση τους. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν. Η κούραση και η ένταση της ημέρας σε κάνει να μην έχεις καλή διάθεση και το ταίρι σου διαμαρτύρεται. Εξήγησε του τι σου συμβαίνει και μην αντιδράς απότομα, δεν θα ωφελήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η έντονη δραστηριότητα της ημέρας σου βγάζει κούραση και δεν έχεις την κατάλληλη διάθεση για αισθηματικές ασχολίες.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα φέρνει εντάσεις στις φιλίες σου αλλά και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν αν φερθείς εγωιστικά και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις σε κοινούς στόχους και οράματα που μπορεί να έχεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Κάνε σωστή χρήση της ενέργειάς και δείξε διαλλακτικότητα. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για εσένα. Η αισθηματική σου ζωή δεν μένει ανεπηρέαστη και τριβές μπορεί να δημιουργηθούν με το ταίρι σου προσπαθώντας να επιβληθεί ό ένας στον άλλο. Κάνοντας κοινά πράγματα που σας ικανοποιούν και τους δύο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις όποιες διαφωνίες και να έχετε θετικό πρόσημο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που το πάθος και η ένταση θα είναι ευδιάκριτα μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα τα επαγγελματικά σου. Ο ανταγωνισμός που μπορεί να δέχεσαι σε κάνει νευρικό και οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. Άμεσα επηρεάζεσαι και το οικείο περιβάλλον σου αφού είναι πολύ πιθανό να δεχτούν κάποια ξεσπάσματά σου. Μην χάνεις την διάθεσή σου και δράσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να αποβάλλεις την ένταση και να αναγνωριστεί η έντονη παρουσία σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Το ταίρι σου μπορεί να είναι αποδέκτης της κακής σου διάθεσης, όμως αυτό δεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση. Με καλή θέληση και συζήτηση θα μπορέσεις να αποβάλεις το άγχος και να μην βλάψεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω των επαγγελματικών γνωριμιών μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, που η αντίθεσή σας να ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα την επικοινωνία σου με τους στενούς σου ανθρώπους αφού νιώθεις ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς απότομα και εγωιστικά. Αυτό θα φέρει τριβές που δεν θα βοηθήσουν, γι’ αυτό προτίμησε με τον ήρεμο διάλογο να κάνεις αντιληπτές τις απόψεις σου. Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν καταλαβαίνει αυτά που θέλεις για την ζωή σου και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση. Προσπάθησε με μία ήρεμη συζήτηση να του δώσεις να καταλάβει τι ζητάς και να βρείτε την χρυσή τομή. Εσύ που δεν έχει ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει, όμως η αντίθετη φιλοσοφική προσέγγιση θα φέρει τριβές. Μην συμπεριφέρεσαι απόλυτα και εγωιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η συναισθηματική αλλά και οικονομική σου ασφάλεια διασαλεύονται. Μετράς τι λαμβάνεις από τους άλλους σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο και νιώθοντας ότι αδικείσαι περνάς στην αντεπίθεση. Δεν είναι η καταλληλότερη στάση αυτή αφού οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Προσπάθησε με ψυχραιμία να δεις όλες τις παραμέτρους και δεν θα χάσεις. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα. Η προσωπική σου ανασφάλεια και η αμφίβολη αυτοπεποίθηση σήμερα μπορεί να βγάλει αψιμαχίες με το ταίρι σου. Μόνο με ψύχραιμη σκέψη και όχι απολυτότητα θα βρεις την ανταπόκριση και την ασφάλεια που ζητάς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που σε κάνει να έχεις έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα σε βάζει σε διαδικασία σκέψης για σχέσεις και συνεργασίες και κατά πόσο αυτές σε καλύπτουν. Στην προσπάθειά σου να γίνουν αντιληπτές οι συναισθηματικές σου ανάγκες, μπορεί να γίνεις εριστικός και απότομος και να έρθεις σε ρήξεις χωρίς να το θέλεις. Προσπάθησε να ακούσεις και την άλλη πλευρά, μην μπαίνεις σε ανταγωνιστική διάθεση και θα βγεις κερδισμένος από αυτή σου την συμπεριφορά. Ζητάς επιτακτικά από το ταίρι σου να ασχοληθεί μαζί σου, κάτι που μπορεί να φέρει την έντονη αντίδρασή του. Βρες την μέση λύση και θα δεις ότι θα ανανεώσετε την σχέση σας και θα γίνουν αντιληπτά απόλυτα αυτά που ζητάς. Εσύ που δεν έχεις σχέση, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σου βγάζει έντονη τάση να διεκδικήσεις μόνο τα δικά σου θέλω, κάτι που δεν θα διευκολύνει την προσέγγιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, χάνεσαι στον κόσμο των σκέψεων σου και αφήνεις εκκρεμότητες στην καθημερινότητα που δεν θα έπρεπε. Αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις αφού δεν ανταποκρίνεσαι όπως θα έπρεπε στις υποχρεώσεις σου. Κοίτα μπροστά, βάλε την έντονη φαντασία σου να δουλέψει και δες με αισιοδοξία το μέλλον αφήνοντα πίσω καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Η μοναχικότητά σου σε κάνει να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και αυτό αντιδρά έντονα. Εξήγησε αυτά που νιώθεις και προσπάθησε να κάνετε πράγματα που θα καλύψουν και τους δύο για να αποφευχθούν οι τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η τάση σου να είσαι μακριά από όλους και από όλα είναι έντονη και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

Μοιραστείτε το