28 Σεπτεμβρίου 2024

Σε τραγική κατάσταση τα πεζοδρόμια δυτικά της Αλεξανδρούπολης – Το λες και … Alexandroupolis trial…

Σε μια πραγματική δοκιμασία επιδίδονται όσοι καθημερινά διασχίζουν το δρόμο δυτικά της Αλεξανδρούπολης περπατώντας στα πεζοδρόμια , τα οποία δίχως ίχνος υπερβολής βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Δεν είναι λίγοι οι φοιτητές οι οποίοι περπατούν καθημερινά από τη Νέα Χηλή στην Αλεξανδρούπολη, με αρκετούς από αυτούς να καταγγέλλουν στο pameevro.gr πως κυριολεκτικά κινδυνεύουν να χτυπήσουν , καθώς στην περίπτωση που κάποιος είναι αφηρημένος ή μιλά στο κινητό του και δεν κοιτά το πεζοδρόμιο , με βεβαιότητα θα πέσει στο έδαφος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι και οι πολίτες που καθημερινά ασκούνται , περπατώντας ή τρέχοντας στα πεζοδρόμια δυτικά της Αλεξανδρούπολης , οι οποίοι δικαίως παραπονούνται για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Πλάκες πεζοδρομίου στον “αέρα”, ρωγμές και τρύπες αλλά και φρεάτια…. “ζαρντινιέρες” αποτελούν την κύρια εικόνα της κατάστασης…

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι ιθύνοντες θα πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξουν και στα πέριξ της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο στον κεντρικό ιστό της πόλης, καθώς όπως λένε και οι κάτοικοι της Νέας Χηλής, δεν υπάρχουν καν οι προδιαγραφές στα βασικά ώστε να επεκταθεί η πόλη προς εκείνη την κατεύθυνση.

Μοιραστείτε το