28 Σεπτεμβρίου 2024

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης -Πού θα διαμορφωθεί η τιμή

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής μίλησε για το πετρέλαιο θέρμανσης.

«Η ομοσπονδία μας διεκδικεί την νομιμότητα και το δίκαιο στην αγορά. Αυτό είναι καταγεγραμμένο, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε και σαφώς περιμένουμε μία εκτίμηση από το υπουργείο Οικονομικών. Κάναμε μία σημαντική πρόταση ώστε το επίδομα να πάει στην αντλία και όχι σε αυτούς που το δέχονται ή όχι», επισήμανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Update”, με αφορμή την επιστολή της ΠΟΠΕΚ στο υπουργείο Οικονομικών, με την οποία προτείνεται επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης απευθείας στην αντλία.

Στις 15/10 ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου, η διανομή του

Ο κ. Κιουρτζής ανέφερε: «Αυτό βοηθάει τις επιχειρήσεις, μειώνει το κόστος χρήματος. Εμείς έχουμε ένα όφελος περίπου 1.700.000 ευρώ, λιγότερες προμήθειες στην τράπεζα και το κράτος δεν θα δώσει δραχμή παραπάνω από αυτά που έχει προϋπολογίσει. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό δεκτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας αναλυθεί για ποιο λόγο δεν γίνεται».

 

Μοιραστείτε το