18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η μέρα σου βγάζει έντονη κυκλοθυμία αφού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και οι φιλοδοξίες σου μεγάλες αλλά νιώθεις ότι η οικογένειά σου δεν σε καταλαβαίνει και αντιδράς. Μην απογοητεύεσαι και αντιδράς υπερβολικά γιατί θα έχεις τριβές που δεν θα βοηθήσουν. Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει και η απογοήτευση κυριαρχεί. Μην  βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και εξήγησέ του τι πραγματικά θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, πρόσεχε όμως γιατί βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα δεν βλέπεις την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η μέρα σε κάνει να νιώθεις ότι οι φίλοι σου δεν καταλαβαίνουν τις πνευματικές σου ανάγκες και αντιδράς υπερβολικά. Μια καλή και ήρεμη συζήτηση θα τα λύσει όλα. Η διάθεσή σου αυτή περνάει και στην σχέση σου αφού απογοητεύεσαι νιώθοντας ότι το ταίρι σου δεν μπορεί να καταλάβει και να καλύψει τις ανάγκες σου. Μια μικρή απόδραση θα ισορροπήσει την κατάσταση και θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αλλά τα ενδιαφέροντά σας θα είναι εντελώς διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, η μέρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού οικονομικές εκκρεμότητες προκύπτουν που σε βγάζουν από τα νερά σου και χαλάνε ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου. Με λογική και σύνεση θα ανταπεξέλθεις, γι’ αυτό ηρέμησε. Μην βγάζεις έντονες ανασφάλειες στο ταίρι σου σήμερα γιατί δεν ευθύνεται αυτό αλλά η περίεργη διάθεσή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που να σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα αλλά για κάποιον λόγο χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Μην υπερβάλλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η μέρα σε κάνει να απογοητεύεσαι γιατί θεωρείς ότι δεν αναγνωρίζουν ότι προσφέρεις και από την άλλη, μένουν ακάλυπτες οι προσωπικές σου ανάγκες. Θυμήσου ότι κάπου στην μέση είναι η αλήθεια και μην γίνεσαι αυστηρός με τους άλλους. Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αναγνωρίζει αυτά που του δίνεις και μπορεί να υπάρξουν τριβές. Η κυκλοθυμία, η απολυτότητα και η αυστηρότητα δεν θα βοηθήσουν γι’ αυτό ρίξε νερό στο κρασί σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω συνεργασιών μπορεί να προκύψει γνωριμία που αμφιβάλλεις ότι μπορεί να σου δώσει αυτά που έχεις ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η μέρα δυσκολεύει την κατάσταση αφού ανακαλείς στην μνήμη σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και βγάζεις άρνηση και απογοήτευση. Με καλό προγραμματισμό και θετική σκέψη θα ανταπεξέλθεις σε όλα. Το έντονο καθημερινό σου πρόγραμμα σε φορτώνει, αυτό βγαίνει και στο ταίρι σου που και λίγο χρόνο να σου ζητήσει νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει. Αν δώσεις χρόνο στην σχέση σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα γι’ αυτό δες το θετικά. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να είσαι προσεκτικός σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει γιατί δεν θα είναι αυτό που νομίζεις και μπορεί να εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η μέρα βγάζει διαφωνίες με φίλους αφού θέλουν να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες που έχετε. Απογοητεύεσαι που δεν θέλουν να σε ακολουθήσουν. Προσπάθησε να βρεις μία λύση που να είστε ικανοποιημένοι όλοι και τότε θα αισθανθείς καλύτερα. Άλλα θέλεις εσύ και άλλα το ταίρι σου σήμερα και οι διενέξεις σε κάνουν να χάσεις προσωρινά το κέφι σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει και ο άνθρωπό σου και με καλή θέληση, θα περάσετε οι δύο σας υπέροχες στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε κάνει να νιώθεις ότι δεν επικοινωνείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο που θέλουν διαχείριση. Η μέρα φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να παρευρεθείς και βγάζεις κυκλοθυμία αφού δεν ξέρεις αν μπορεί να ανταπεξέλθεις σε όλα. Σκέψου ψύχραιμα και μην αντιδράς υπερβολικά και όλα θα γίνουν. Η διάθεσή σου να μείνεις σπίτι έρχεται σε σύγκρουση με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές και απογοήτευση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, πιστεύεις όμως ότι δεν θα γίνει αποδεκτή από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η μέρα βγάζει υποχρεώσεις από συγγενείς εξ αγχιστείας που σου χαλάνε την διάθεση αφού εσύ το μόνο που θέλεις είναι μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό με τους στενούς σου ανθρώπους για να περάσεις καλά. Μία μέρα είναι, δες θετικά την όποια υποχρέωση και θα δεις ότι θα περάσεις καλά. Το ταίρι σου θέλει να σε γνωρίσει σε φίλους και συγγενείς του και αυτό σου δημιουργεί απογοήτευση, αφού εσύ δεν είσαι σε αυτή την διάθεση και δεν σε καταλαβαίνει. Βρες την χρυσή τομή για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως δεν έχετε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα και αυτό σε στενοχωρεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η μέρα σε κάνει να λειτουργείς καχύποπτα σε θέματα οικονομικά με τρίτους και ίσως και υπερβολικά. Σκέψου καθαρά γιατί μπορεί η κυκλοθυμική στάση σου να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου. Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν καταλαβαίνει αυτά που νιώθεις και η συμπεριφορά του σου βγάζει ζήλεια και καχυποψία. Μην αντιδράς υπερβολικά και προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου για να ισορροπήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής και αυτό σε βγάζει από τα νερά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η μέρα σε κάνει να νιώθεις ότι το περιβάλλον και οι συνεργάτες σου δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και αυτό σε κάνει κυκλοθυμικό. Προσπάθησε να μην λειτουργείς εγωιστικά και μην απογοητεύεσαι γιατί χρειάζεται ψύχραιμη σκέψη και αντικειμενικότητα. Θεωρείς ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει και δεν μπορεί να σε καλύψει σε αυτά που έχεις ανάγκη και τριβές μπορεί να υπάρξουν που δεν θα βοηθήσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να φερθείς επιπόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η μέρα δεν σου αφήνει περιθώριο να απομονωθείς και να χαθείς στον κόσμο σου, κάτι που σου δημιουργεί απογοήτευση. Προσπάθησε να ανεβάσεις το κέφι σου, θα ανταποκριθείς σε όλα και θα φτιάξει η διάθεσή σου. Θέλει να μείνεις μόνος με το ταίρι σου, το ταίρι σου θέλει να ασχοληθείτε με καθημερινά πράγματα και απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να κάνετε πράγματα που θα καλύψουν και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αλλά την βρίσκεις πολλή πεζή για τα γούστα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η μέρα βγάζει διαφωνίες αφού η ανάγκη τους είναι να διασκεδάσουν και δεν θέλουν να σε ακολουθήσουν, κάτι που σε απογοητεύσει πολύ. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα δύο και θα περάσεις όμορφα. Το ταίρι σου θέλει διασκέδαση, εσύ θέλεις πιο εναλλακτικά πράγματα και μπορεί να φέρει τριβές μεταξύ σας. Βρες την χρυσή τομή και όλα θα ξεπεραστούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνεται στα δικά σου ιδεώδη.

Μοιραστείτε το