17 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την ικανότητα και τον σωστό προγραμματισμό για να δρομολογήσεις σπουδές που θα σε βοηθήσουν στο να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ταξίδια που ήθελες να κάνεις οριστικοποιούνται αφού είσαι διατεθειμένος να τα πραγματοποιήσεις. Σε όλα αυτά είναι δίπλα σου άτομα του περιβάλλοντος σου, που σε στηρίζουν στη όποια επιλογή σου. Μικρά ταξίδια είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις σήμερα με το ταίρι σου, κάνοντάς τα από όνειρα πραγματικότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε επιμορφωτικούς χώρου που έχει σταθερές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να προγραμματίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Η εργατικότητά σου και η μεθοδικότητά σου είναι αυτά που σήμερα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στον εργασιακό σου χώρο, αφού είσαι αποτελεσματικός σε ότι και αν σου ζητηθεί. Η κούραση της καθημερινότητας δεν σε πρέπει να σε πτοήσει, αφού το ταίρι σου θα είναι εκεί για να σε ξεκουράσει και να σου ανεβάσει την διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οριστικοποιώντας οικονομικές εργασιακές συμφωνίες μπορεί να προκύψει νέα κατάκτηση που να οδηγήσει σε επίσημη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή αστρολογική όψη βγάζει την διάθεσή σου για να ασχοληθείς έντονα με αντικείμενα που δεν σε κάνουν να πλήττεις, εξάρουν την δημιουργικότητά σου αλλά μπορούν να σου δώσουν και κοινωνικό κύρος. Έτσι προκύπτουν συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να σε στηρίξουν σε ότι αποφασίσεις να ασχοληθείς. Η οργανωτικότητά σου δεν αμφισβητείται. Σήμερα σκέφτεσαι ότι είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εμφανίσεις το ταίρι σου στο περιβάλλον σου, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν είναι κάτι επιπόλαιο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να έχει σταθερές και γερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, οικογενειακές υποχρεώσεις που προέκυψαν απασχολούν την καθημερινότητά σου και με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις πολύ επιτυχημένα και στην εργασία και στις υποθέσεις με τους οικείους σου. Η μέρα είναι με δύσκολο πρόγραμμα αλλά εσύ θα βρεις χρόνο και για το ταίρι σου, αφού δεν θέλεις να το αφήσεις παραπονεμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα στις τόσες υποχρεώσεις μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, που θα τύχει πολύ σοβαρής αντιμετώπισης από πλευράς σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να βγάλεις την ατζέντα σου και να οριστικοποιήσεις συναντήσεις με φίλους και συγγενείς για να περάσετε καλά. Μαζί με την διασκέδαση θα σου ζητηθεί η γνώμη σου για προβλήματα που υπάρχουν. Η λογική σου αλλά και η ευφυΐα σου θα δώσουν εφικτές λύσεις που θα ικανοποιήσουν αυτούς που προσέτρεξαν για την βοήθειά σου. Είναι η μέρα που μπορείς να οργανώσεις με κάθε λεπτομέρεια μία κοντινή βόλτα για εσένα και το ταίρι σου. Αυτό εκτιμηθεί δεόντως και θα σας φέρει πιο κοντά χαρίζοντάς σας έντονα αισθηματικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε κάποια έξοδο που θα μπει στο πρόγραμμά σου, θα προκύψει νέα γνωριμία, που θα νιώθεις ότι σε δένουν πολλά με το συγκεκριμένο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που έχεις για τον εαυτό σου σε κάνει να είσαι αυτός βρίσκεις τις απαιτούμενες διεξόδους και επανέρχεται η οικογενειακή ισορροπία. Μπορεί να χρειαστείς εσύ οικονομική και ηθική στήριξη και θα την έχεις από το οικείο περιβάλλον σου. Ήρθε η ώρα να εκπλήξεις το ταίρι σου, προσφέροντάς του μία ρομαντική βραδιά που θα εκφράσεις με σιγουριά τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και σταθερότητα, κάτι που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να εκφράσεις δομημένα αυτά που νιώθεις και τις απόψεις σου, δείχνοντας μία ωριμότητα που εντυπωσιάζει φίλους και συνεργάτες. Εξαιρετική μέρα για όποιον ασχολείται με το εμπόριο αφού δίνει την δυνατότητα για σταθερές συνεργασίες με προοπτικές, αφού δείχνεις επιμονή και εργατικότητα για να επιτύχουν. Η ωριμότητα και η σταθερότητα των συναισθημάτων σου γίνεται αντιληπτή από το ταίρι σου, που έχει την διάθεση να ακούσει και να πραγματοποιήσει αυτά που θα σε ικανοποιήσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε έξοδο με στενούς φίλους μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία με προοπτική μεγάλης διάρκειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή αστρολογική όψη σε φέρνει σε ισορροπία, ξαναβρίσκεις την σιγουριά για τον εαυτό σου και αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε πονάνε. Μεγάλη διαίσθηση θα έχεις για την αντιμετώπιση οικονομικών εκκρεμοτήτων που μπορεί να προκύψουν, δίνοντας καθοριστικές λύσεις. Βρίσκεις τον εαυτό σου και αυτό βγαίνει και στο ταίρι σου, αφού η διάθεσή σου ταλαιπωρούσε και εσένα αλλά και αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε ισορροπήσει και βρίσκεις την χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την ωριμότητα και την λογική να ξεκαθαρίσεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου και προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς. Θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν. Σε αυτή σου την προσέγγιση, φίλοι δίνουν το παρόν και στέκονται δίπλα σου σε όποιες αποφάσεις πάρεις για να σε βοηθήσουν. Το ταίρι σου είναι παρών για να καταλάβει και να σε στηρίξει στους νέους δρόμους που επιλέγεις. Θέλει να είσαι καλά με τον εαυτό σου σε ότι καινούργιο αποφασίσεις και είναι δίπλα σου έμπρακτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων προκύπτει νέα γνωριμία που βλέπεις με ώριμη και ρεαλιστική ματιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή αστρολογική όψη σου βγάζει για λίγο ανασφάλειες για το αν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του επαγγελματικού σου τομέα. Γρήγορα όμως βρίσκεις ισορροπία, η εργατικότητα και ο καλός προγραμματισμός σου είναι αρωγοί και επιτυγχάνεις. Η αναγνώριση και η διάκριση είναι δεδομένη. Είσαι πολύ απασχολημένος με την δουλειά σου, αλλά δώσε στο ταίρι σου χρόνο και θα δεις ότι είναι φύλακας άγγελος και στήριγμα για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η επαγγελματική σου στέγη μπορεί να φιλοξενεί νέα γνωριμία, που στην αρχή θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου αλλά γρήγορα θα δεις ότι δεν αντιμετωπίζεις σωστά την νέα κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις ταξίδια με φίλους που θα σου προσφέρουν την περιπέτεια και την αύξηση της αδρεναλίνης αλλά θα σε προάγουν και σαν ανθρώπινη οντότητα δίνοντας σου νέα ώθηση για στόχους που θέλεις να πετύχεις. Μπορεί ακόμα να δραστηριοποιηθείς με φίλους από κοινού σε σεμινάρια ή επιμορφωτικές ημερίδες. Το να είσαι μαζί με το ταίρι σου σε νέες εξορμήσεις που σας ενδιαφέρουν από κοινού είναι κάτι που θα σε ικανοποιήσει σήμερα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω ομάδων που συμμετέχεις αλλά και παλιών παιδικών φίλων μπορεί να υπάρξει νέα καθοριστική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις αυτή σου την ενέργεια παραγωγικά και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε θέματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς επίσης να πετύχεις πολύ συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες για εσένα. Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου σε βάζουν σε σκέψεις ότι πιθανότατα ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η ένταση που νιώθεις για νέα γνωριμία που προκύπτει σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να είναι κάτι σταθερό με μακροχρόνιες προοπτικές.

Μοιραστείτε το