18 Οκτωβρίου 2024

Στον Έβρο η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Σειρά συναντήσεων και επαφών – Πρόσκληση στη Βουλή για τον Δημήτρη Σαρίκα

Στον Έβρο βρέθηκε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου, αφού παρέστη στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη, συνέχισε την Παρασκευή με σειρά επαφών και συναντήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των Αλιέων της Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Σαρίκα, ενώ λίγο νωρίτερα είδαν από κοντά και τον Πρόεδρο της Οικολογικής Εταιρείας Έβρου.

Μάλιστα η κα. Κωνσταντοπούλου, αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή τον κ. Σαρίκα, τον προσκάλεσε στη Βουλή , ώστε να γίνουν γνωστά και να ακουστούν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, είδε από κοντά τις υπάρχουσες υποδομές και είχε έναν ιδιαίτερα χρήσιμο για την ίδια διάλογο με Γιατρούς και Νοσηλευτές.

Ιδιαίτερα ωστόσο χρήσιμη για την ίδια ήταν και η συνάντηση με τον Κώστας Δουνάκης, Πρόεδρο Κτηνοτρόφων Αλεξανδρούπολης.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, βρέθηκε όμως και στο Διδυμότειχο προκειμένου να συναντήσει τους χαροκαμένους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ενώ οι συναντήσεις της ολοκληρώθηκαν με τη Βάσω Παντελίδου, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης.

 

Μοιραστείτε το