18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, οι όψεις της ημέρας σου σε κάνουν να λειτουργείς ριζοσπαστικά και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Ξεχωρίζεις για την αντισυμβατικότητα των απόψεών σου. Η εργασία σου περνάει σε πρώτο πλάνο. Η καθημερινότητα και η εργασία σε απασχολούν, δώσε όμως χρόνο στο ταίρι σου και μην αφήνεις την ρουτίνα να μπαίνει ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξαφνικοί έρωτες μπορεί να προκύψουν αλλά σε πιάνουν τα επαναστατικά σου. Γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου θέματα. Μπορείς να ασχοληθείς με το να λύσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ήρθε η ώρα για μερικές στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σου. Ένα δείπνο, που τόσο αγαπάς, μπορεί να οδηγήσει σε μία υπέροχη νύχτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο αισθησιασμός σου είναι εμφανής ακόμα και εκεί που πληρώνεις λογαριασμούς και τίποτα δεν αποκλείεται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Ξαφνικές έξοδοι με παρέες και φίλους επιφυλάσσει. Οι απόψεις σου είναι πρωτοποριακές και κόντρα στο κατεστημένο και οι φίλοι σου βλέπουν στα μάτια σου τον επαναστάτη που σπεύδει να τους βοηθήσει. Νιώθεις ότι θέλεις να μείνει στο σπίτι, να ξεκουραστείς από το μπαράζ συναντήσεων των ημερών και το ταίρι σου σε ακολουθεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θέλεις τον χρόνο σου να ανασυνταχθείς μετά από τόσες βόλτες και παραμένεις σπίτι για να ανασυνταχθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ξαφνικές συζητήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο για τις οικονομικές σου απολαβές. Πρόσεχε πως θα διαχειριστείς την κατάσταση, ο εγωισμός δεν βοηθά και θα είσαι κερδισμένος. Αργότερα, το τηλέφωνο παίρνει φωτιά με φίλους και συγγενείς να θέλουν να σε δουν και να σου μιλήσουν. Μία βόλτα ή μία απόδραση σε κοντινό προορισμό μπορεί να σε ξεκουράσει και να υπάρξει ευεργετική για την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε εξόδους με φίλους και παρέες μπορεί να προκύψει κάτι καινούργιο αφού κερδίζει με τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανάγκες σε απασχολούν. Οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν να εκφράσεις με πρωτότυπο και ριζοσπαστικό τρόπο αυτά που θέλεις από τους γύρω σου, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα. Αργότερα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου και σε εκκρεμότητες που τυχόν έχεις. Βγάλε τον ρομαντικό σου εαυτό και απόλαυσε την νύχτα αυτή με το ταίρι σου, που θα το εκτιμήσει δεόντως. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λύνοντας οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να υπάρξει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε αφυπνίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η ένταση που νιώθεις σου χαλάει την διάθεση. Η μέρα σε κάνει να εκφράσεις ξαφνικά στο περιβάλλον σου συναισθήματα που κρύβεις καιρό. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που αφορούν σε τρίτους με θετική έκβαση για εσένα. Αυτό που σε απασχολεί είναι να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μίλησε με το ταίρι σου και εξήγησέ του τι θέλεις από αυτό, για να μπορέσει να σε ικανοποιήσει σε αυτά που θέλει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω φίλων και συνεργασιών μπορεί να υπάρξει νέα κατάκτηση, πρόσεχε μόνο μην προβάλλεις υπερβολικά τον εαυτό σου γιατί θα δημιουργήσει θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, οι στόχοι και οι νέοι ορίζοντες που θέλεις να ανοίξεις στην ζωή σου είναι στις σκέψεις σου. Η μέρα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις ξαφνικά διαφορετικά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις νέες σου επιδιώξεις. Η τάση σου για να απομονωθείς σε κάνει να θες να οδηγήσεις το ταίρι σου μακριά από τα βλέμματα γνωστών και φίλων και να περάσετε ώρες έχοντας μόνο ο ένας τον άλλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν είσαι στα καλύτερά σου και δεν υπάρχει όρεξη για να σκεφτείς κάτι καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου θέματα είναι βασική προτεραιότητα. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία για να αναπτύξεις τις απόψεις σου στον εργασιακό σου χώρο και να βγεις κερδισμένος, όσο πρωτότυπες και αν είναι. Μέσα από κοινές παρέες και δραστηριότητες μπορείς να χαρείς χρόνο με το ταίρι σου, που θα σας εξελίξει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, απολαμβάνοντας την συντροφιά των φίλων σου μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία με κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, αυτό που σε απασχολεί είναι πως θα αποδράσεις από την καθημερινότητα. Η μέρα σου δίνει την πεποίθηση και την δημιουργικότητα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όποιο επίπεδο γνώσεων θέλεις να ανταπεξέλθεις βασιζόμενος στην οξυδέρκεια και στο ελεύθερο πνεύμα σου. Μην αμελήσεις το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών θεμάτων που προκύπτουν γιατί θα υπάρξουν διαμαρτυρίες από την πλευρά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο χρόνος που έχεις για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου είναι περιορισμένος λόγω των επαγγελματικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ο εκνευρισμός καλά κρατεί. Η μέρα σε ωθεί στο να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και αναμνήσεις που σε πλήγωσαν στα οικεία σου πρόσωπα και να στρέψεις το ενδιαφέρον τους πάνω σου. Παρέες που μπορεί να μην έχεις δει εδώ και καιρός εμφανίζονται και δεν χάνεις ευκαιρία να τις συναντήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από διδασκαλία και σεμινάρια μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία με κοινούς φιλοσοφικούς ορίζοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, αυτό που δεν αντέχεις είναι η μοναχικότητα. Οι όψεις της ημέρας σου δίνουν την έμπνευση και την ευφράδεια στον λόγο σου για να κερδίσεις με τις πρωτότυπες ιδέες σου άτομα που θέλουν να συμπορευτούν μαζί σου σε κοινούς στόχους. Μην αρχίζεις τις ζήλιες στο ταίρι σου για τί δεν θα βοηθήσουν πουθενά. Μετέτρεψε την ενέργεια σε πάθος που θα σας συνεπάρει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και να χάσεις τα μυαλά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η μέρα σε βάζει σε συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου και οι διεκδικήσεις σου βρίσκουν αντίκρισμα. Μεγάλη πιθανότητα αύξησης των οικονομικών σου απολαβών. Αργότερα, μπαίνεις σε διαδικασία να καταλάβεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα, με σκοπό να γίνεις αποδεκτός. Θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου ότι έχεις όλη την καλή διάθεση να ακούσεις αυτά που επιθυμεί από εσένα και βάζεις τα δυνατά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, συνεργασίες και φίλοι μπορεί να σου δώσουν μία νέα γνωριμία, πρόσεχε μόνο μην είσαι υποχωρητικός σε ότι ακούς μόνο και μόνο για να γίνεις αρεστός.

Μοιραστείτε το