18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η προσοχή σου στρέφεται στους οικείους σου και σε εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν. Συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου. Μείνε με το ταίρι σου στο σπίτι και πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί του γιατί τα οικογενειακά σου θέματα σε φορτίζουν συναισθηματικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νιώθεις ψυχική κούραση και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, την σκυτάλη παίρνουν οι φίλοι σου αφού με την σειρά τους ζητούν την συμβουλή σου για δικά τους θέματα. Η ευαισθησία και η προθυμία για βοήθεια που δείχνεις σε κάνουν να είσαι στήριγμα για τους δικούς σου ανθρώπους. Μία πολύ μικρή βόλτα μπορεί να βγάλουν την έντονη συναισθηματικότητά και τρυφερότητα που νιώθεις για το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω της παρέας σου μπορεί να προκύψει, πρόσεξε όμως την μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί μπορεί να κουράσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε στρέφεσαι σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν γιατί είναι πιθανό να δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει. Η κυκλοθυμία και η έντονη συναισθηματικότητά σου κάνει εντύπωση στο ταίρι σου. Γι’ αυτό ένα πολύ ρομαντικό δείπνο θα ισορροπήσει την διάθεσή σου και είναι κάτι που θα εκτιμήσει πολύ το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει εκεί που πληρώνεις λογαριασμούς, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την διορατικότητα να αντιμετωπίσεις με επιτυχία ξαφνικά θέματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Στρέφεσαι στο πως θα καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντος σου και να είσαι το επίκεντρο. Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι το ταίρι σου να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο μαζί σου, αφού έχεις ανάγκη να ανταποκριθεί στην τρυφερότητα και την στοργή που του δείχνεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του περιβάλλοντός σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, μόνο που θα πρέπει να συγκρατήσεις την τάση σου για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να απομονώνεσαι, να χάνεσαι σε σκέψεις και σε αναμνήσεις που σε πληγώνουν. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι που θα εξάψει την φαντασία σου αφού θα εκτονώσεις την περίεργη διάθεση σε κάτι καλλιτεχνικό που θα σε ισορροπήσει. Η περίεργη διάθεσή σου σε οδηγεί να απομονωθείς και αυτό μπορεί να μην αρέσει στο ταίρι σου. Λίγες ρομαντικές στιγμές μαζί του θα είναι ανακουφιστικές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι μοναχικές σου τάσεις δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί μία ένταση που μπορεί να βγει στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά εσωτερική δύναμη και διορατικότητα για να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στην αναγνώρισή σου. Έχεις ανάγκη να δεις φίλους σου, με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς κοινά οράματα και ιδέες. Οι κοινές δραστηριότητες που μπορείς να συμμετάσχεις με το ταίρι σου δίνουν ικανοποίηση και στους δύο και βοηθούν στους κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ομάδες και σύλλογοι είναι οι κατάλληλοι χώροι για να υπάρξει νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει ιδέες για να διευρύνεις μαζί με τους συνεργάτες σου τους ορίζοντές σας με σκοπό την αποτελεσματικότερη δράση σας. Αργότερα, θα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, στο πως θα εξελιχθείς και θα διακριθείς στον χώρο αυτό. Μην αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο στο να ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου γιατί μπορεί να αρχίσουν παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει στον επαγγελματικό σου χώρο και μπορεί να συνδυάσεις και τα δύο μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ξαφνικά γεγονότα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου που σου δημιουργούν εκνευρισμό, όμως βρίσκεις λύσεις και τα αντιμετωπίζεις. Αργότερα, στρέφεσαι σε επιμορφωτικά και φιλοσοφικά θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε προάγουν πνευματικά. Παλιές παρέες και συμφοιτητές εμφανίζονται και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να τους ξαναδείς αλλά και να τους γνωρίσεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φιλοσοφικοί χώροι είναι πιθανό να κρύβουν μία νέα γνωριμία με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να λειτουργείς ανατρεπτικά με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, βρίσκεις νέες ιδέες για να έρθετε πιο κοντά και βελτιώνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Αργότερα, ένας εκνευρισμός ξαφνικά σε διακατέχει, καχυποψία και μυστικοπάθεια σε κατακλύζουν και χαλάει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο. Ζήλια και ανασφάλειες σου βγαίνουν ξαφνικά και ότι να σου πει το ταίρι σου δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Κάποιες πολύ προσωπικές στιγμές μαζί του θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κακή διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς μία νέα γνωριμία που σε αναστατώνει πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν λύσεις, που βρίσκεις χάρη στην οξυδέρκεια και την διορατικότητά σου. Η ανάγκη για να είσαι αποδεκτός και αγαπητός από άτομα του περιβάλλοντός σου είναι εμφανέστατη και επιστρατεύεις την κατανόησή σου για να ανταποκριθείς. Άφησε το ταίρι σου να εκφράσει τις συναισθηματικές του ανάγκες και μην αφήνεις τον παρορμητισμό και την κυκλοθυμία σου να γίνει εμπόδιο μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω φίλων και συνεργασιών μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η αστρολογική όψη της ημέρας σε ωθεί να προγραμματίσεις ταξίδια που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα με σκοπό την διασκέδαση και τη γνώση. Η καθημερινότητά σου γίνεται πρώτη σου προτεραιότητα. Η εργασία και οι καθημερινές υποχρεώσεις δημιουργούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα, στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθεις. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να σε κάνουν να αμελήσεις το ταίρι σου γιατί αυτό θα έχει συνέπειες στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η κούραση είναι πολλή και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά θέματα που προκύπτουν με τους οικείους σου. Η διάθεσή σου αλλάζει. Η ενέργεια και η χαρούμενή σου διάθεση δεν κρύβονται και το μόνο που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, καλοκαίρι είναι άλλωστε. Ο αισθησιασμός και η εξαιρετική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε μία υπέροχη νύχτα διασκέδασης με το ταίρι σου, που να σας ανανεώσει.

Μοιραστείτε το