Search

Δυναμική παρουσία στη νησιωτική Ελλάδα των σούπερ μάρκετ Μασούτης – Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση της βόρειας Ελλάδας σε όλη την επικράτεια!

Η εταιρεία Μασούτης Α.Ε., ξεκίνησε ως μία μικρή, αποκλειστικά ελληνική, οικογενειακή επιχείριση, από τη βόρεια Ελλάδα, για να καλύψει ένα κενό της τότε αγοράς.

Η καινοτομία της σκέψης, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη προσέγγιση, έχουν καταστήσει την Μασούτης Α.Ε. μία από τις πρώτες εταιρείες της κατηγορίας της.

Από το ξεκίνημά της, η εταιρεία Μασούτης Α.Ε., ως μία αναδυόμενη, ωστόσο πολλά υποσχόμενη επιχείρηση με όραμα και επίκεντρο τον άνθρωπο, εστίασε στις ιδιαίτερες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα της εταιρείας Μασούτης Α.Ε.,  εξαπλώθηκαν ταχέως στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, για ν’ αναδειχθεί σε μία από τις πρώτες του κλάδου της, με 400 καταστήματα σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και απασχολώντας πάνω από 10.000 εργαζομένους. Η εταιρεία έχει αναδειχθεί ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες επιλογής στον τομέα της λιανικής στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του kariera.gr που πραγματοποίησε το τμήμα Employer Branding Solutions.

Ειδικότερα, το 2018, η Μασούτης Α.Ε. κέρδισε, ύστερα από πολυετή προσδοκία της Αθηναϊκής αγοράς, και το καταναλωτικό κοινό της Αττικής, όπου πλέον έχουν την έδρα τους 57 καταστήματα και ένα darkstore.

Δυναμική παρουσία της Μασούτης Α.Ε. στη νησιωτική Ελλάδα

Στη νησιωτική χώρα σήμερα πάνω από 1.122 εργαζόμενοι απασχολούνται στην Μασούτης Α.Ε.

Ακόμη μία δυναμική είσοδος της άλλοτε τοπικής επιχείρησης της βορείου Ελλάδας, υλοποιήθηκε το 2022, με τη διεύρυνση της παρουσίας της σε νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην Κρήτη και την Κέρκυρα.

Η παρουσία των καταστημάτων Μασούτη στη νησιωτική Ελλάδα, εξακολουθεί να εξαπλώνεται, όταν το 2015, εμφανίζεται και στη Χίο, ανοίγοντας δύο καταστήματα στο ιστορικό νησί του Αιγαίου.

Σήμερα, η άλλοτε μικρή εταιρεία με το μεγάλο όραμα που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, κατακτά τις αγορές της επικράτειας και καλύπτει τις καταναλωτικές ανάγκες του πληθυσμού της Κέρκυρας, της Θάσου, της Λήμνου, της Λέσβου, της Χίου, της Σκιάθου, της Άνδρου, της Τήνου, της Μυκόνου, της Σύρου, της Πάρου, της Νάξου, της Μήλου, της Σαντορίνης, της Καλύμνου.

Προστιθέμενη αξία της Μασούτης Α.Ε. στη νησιωτική Ελλάδα!

Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην νησιωτική Ελλάδα ενισχύεται με τη διαχρονική στήριξη των τοπικών παραγωγών και τοπικών προϊόντων μέσα από τη σειρά της εταιρείας Μασούτης Α.Ε. «από τον τόπο μας», στην οποία περιλαμβάνονται εκλεκτά, εγχώρια προϊόντα της ελληνικής γης και με ονομασία προέλευσης, αναδεικνύοντας την παράδοση και την ελληνικότητά τους.

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και υψηλό αίσθημα ευθύνης

Όσον αφορά τις καθημερινές αγορές, είναι αυτονόητο ότι όλοι δικαιούνται να έχουν τη δυνατότητα αυτόνομης και ανεξάρτητης πρόσβασης καθενός και καθεμιάς.

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όλα τα καταστήματα της Μασούτης Α.Ε., παρέχουν την απρόσκοπτη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, ενώ παράλληλα συμμορφώνονται με υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές, με βιοκλιματικά στοιχεία.

Σεβασμός στο περιβάλλον στην πράξη

Ενδεικτικά, κάθε κατάστημα Μασούτης, είναι εξοπλισμένο με ειδικούς κάδους ανακύκλωσης για χαρτί, μπαταρίες, μαγειρικό λάδι, λαμπτήρες και ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Σε απόλυτη συμμόρφωση με το πνεύμα υπευθυνότητας, τα σούπερ- μάρκετ Μασούτης, εγγυώνται ένα απόλυτα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον αγορών και εργασίας.

Για τον λόγο αυτό, στα τμήματα μαναβικής των καταστημάτων του Μασούτη, πωλούνται αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα, με έμφαση στην εγχώρια, ελληνική παραγωγή.

Επαγγελματισμός – Σεβασμός και Ευθύνη

Επίσης, άρτια και εκσυγχρονισμένα είναι τα κρεοπωλεία του Μασούτη, διαθέτοντας πάντα ευρεία ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο εξοπλισμός κοπής των αλλαντικών και των τυροκομικών είναι τελευταίας τεχνολογίας. Ασφαλώς, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιλογές από έτοιμα, μαγειρεμένα και υγιεινά γεύματα για όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις της ελληνικής οικογένειας.

Στο πνεύμα της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Θέσεις εργασίας και ευκαιρίες

Δημιουργεί θέσεις εργασίας και προσφέρει ευκαιρίες, στηρίζει το έργο των τοπικών παραγωγών και των κοινωνιών, υλοποιεί και συμμετέχει σε δράσεις που καταδεικνύουν την αφοσίωσή της στο όραμα της επιχείρησης που στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, προσφέρει στην κοινωνία, προστατεύουν το περιβάλλον.

Μοιραστείτε το