19 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν φοίτηση, αμειβόμενη πρακτική στη ΣΑΕΚ Τουρισμού Θράκης

Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας, τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef), είναι οι τρεις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν για το εκπαιδευτικό έτος 2024 – 2025, στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Τουρισμού Θράκης, του Υπουργείου Τουρισμού, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι σχολές είναι διάρκειας σπουδών τεσσάρων εξαμήνων θεωρητικής και εργαστηριακής εκπαίδευσης και 1 ενός εξαμήνου πρακτικής, παρέχουν δωρεάν φοίτηση και αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, ενώ δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι (χωρίς όριο ηλικίας) οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας μη υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης (όπως Γενικά, Επαγγελματικά Λύκεια), οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων, καθώς και υποψήφιοι που συμπλήρωσαν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο, αλλά δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε τμήμα ΣΑΕΚ Τουρισμού.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του ειδικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr έως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο ΣΑΕΚ Τουρισμού Θράκης, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Θάλασσα», στο 2ο χιλ. Αλεξανδρούπολης – Μάκρης και στο τηλέφωνο 25510-25288

 

 

 

 

 

Πηγή: ertnews.gr

Μοιραστείτε το