Search

Αλεξανδρούπολη: Καταδικάστηκε με αναστολή ο καθηγητής για την παρενόχληση μαθήτριας [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε 22 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή μαθήτριας, καθώς και διατάραξη λειτουργίας του σχολείου, σε δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη στις αρχές Απριλίου. Η 17χρονη μαθήτρια μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και κλειδώθηκε μαζί της, επειδή, όπως ανέφερε το παιδί, ο εκπαιδευτικός την κυνηγούσε στην αυλή. «Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε ο καθηγητής.

Αναφορικά με την 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία σχολίασε: «Είμαστε με την οικογένειά της για πάνω από 20 χρόνια φίλοι. Δεν έχω στείλει κανένα γραπτό μήνυμα. Στο πλαίσιο του μαθήματος τη βοηθάω, γιατί στη Βιολογία είναι λίγο πίσω, έχουμε μια ανταλλαγή σημειώσεων».

O κατηγορούμενος καθηγητής γράφει στο βιογραφικό του πως σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το 2007 διορίστηκε ως καθηγητής.

Παράλληλα, αναφέρει ότι έχει διδάξει σε τέσσερα γενικά Λύκεια σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Στο Facebook δηλώνει συγγραφέας. Αποκαλείται Όμηρος στην τοποθεσία Τροία, ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας και πως εργάζεται ως καθηγητής στο Χόγκουαρτς.

Μοιραστείτε το