Search

Πρωτιά του Εβρίτη Αναστάση Βασιλειάδη στον μαθητικό διαγωνισμό για την Οικονομία

Περήφανος ολόκληρος ο Έβρος, από την πρωτιά του Αναστάση Βασιλιάδη , από τις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης,  στον μαθητικό διαγωνισμό για την Οικονομία.

Οργανωμένος από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) και με συμμετέχοντες μαθητές από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη τη χώρα,  ο Αναστάσης Βασιλειάδης από τον Έβρο, που με υποτροφία σπουδάζει στο Anatolia της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά!

Ο Υπουργός Οικονομικών από την πλευρά του, που ήταν παρών στη βράβευση των μαθητών, επεσήμανε ότι, “παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι βασικές έννοιες της οικονομίας χρειάζεται να διαδοθούν όσο περισσότερο γίνεται στα σχολεία μας. Δεν είναι θέμα μόνο πολιτικό – καθώς συχνά η οικονομία είναι κύριο θέμα των εκλογών και οι πολίτες πρέπει να είναι ενημερωμένοι- είναι και θέμα της καθημερινότητας όλων, είτε μιλάμε για καταναλωτές είτε μιλάμε για εργαζόμενους. Για να μην περιμένουμε ποτέ πια τα θέματα να τα λύνουν «πολιτικοί Άη-Βασίληδες», αλλά να κάνουμε επιλογές σοβαρότητας και κοινής λογικής”.

Μοιραστείτε το