Search

Αλεξανδρούπολη: Ανοίγει τις πύλες της η Alexpo2023 !

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των εκθετών για την διεξαγωγή της 19ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης Alexpo2023, που ανοίγει τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαϊου στις 19.00/

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα 12-16 Μαΐου στον χώρο του Λιμένα Αλεξανδρούπολης με φορέα διοργάνωσης την Εταιρία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ο σημαντικότερος επιμελητηριακός θεσμός επιστρέφει δυναμικά μετά από πέντε χρόνια απουσίας, λόγω των απαγορεύσεων που είχε επιβάλλει η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Η Alexpo 2023 (όπως και κάθε διοργάνωση της Έκθεσης) χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Επιμελητηρίου Έβρου, ωστόσο τυγχάνει στήριξης από χορηγούς που αναγνωρίζουν την διαχρονική επιτυχία του θεσμού και την επιτυχημένη πορεία του έως τώρα. Σε επόμενες ανακοινώσεις τύπου, αλλά και στο συνοδευτικό προωθητικό υλικό της Alexpo2023 θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα ονόματα όλων των χορηγών που υποστηρίζουν την φετινή διοργάνωση.

Ο κος Τοψίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι στηρίζουν την Alexpo 2023 και ανακοίνωσε επίσης ότι η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων: Τουρισμού, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και για πρώτη φορά της ΔΕΘ – Helexpo.

Επιπλέον χαίρει υποστήριξης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δίνεται μεγάλη έμφαση στην τοπική γαστρονομία με καλεσμένους σεφ τους Βαγγέλη Δρίσκα, Σταύρο Βαρθαλίτη, Σόφη Ουργουντζίδου και Ευτυχία Χαρμανίδου, ενώ θα συμμετάσχουν και σπουδαστές/τριες από το Τμήμα Μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ.

Επιπλέον θα λειτουργήσει Πλανητάριο επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους, η καθιερωμένη Έκθεση Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης και θα διοργανώνονται μουσικά events για κάθε βράδυ της διοργάνωσης.

Το ωράριο λειτουργίας της Alexpo 2023 θα είναι καθημερινά 18.00-23.00, πλην της Κυριακής 14 Μαΐου, που η Έκθεση θα ανοίξει στις 13.00 το μεσημέρι

Μοιραστείτε το