Search

Αλεξανδρούπολη: Έξω οι νεαροί που συνεπλάκησαν σε καυγά με δύο τραυματίες – Ο ένας κινδυνεύει με προφυλάκιση

Με τα αδικήματα της συμπλοκής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης  οδηγήθηκαν στον Ανακριτή της Αλεξανδρούπολης οι 8 από τους 9 συλληφθέντες .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι νεαροί που κρατούνταν επί μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία βρίσκονται εκτός κρατητηρίου, ενώ ο ένας που θα απολογηθεί σήμερα Παρασκευή , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κινδυνεύει να προφυλακιστεί , καθώς το κατηγορητήριο που τον βαραίνει αφορά στα αδικήματα της συμπλοκής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και την απόπειρα ανθρωποκτονίας .

Πρόκειται για άτομα, ηλικιών από 21 έως 25 ετών.

Από τους δύο νεαρούς που τραυματίστηκαν, ο ένας, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα , ενώ ο δεύτερος τραυματίας, έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων δραστών που τραυμάτισε τον έναν εκ των τραυματιών χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία.

Από το σημείο του συμβάντος, την οικία του δράστη και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο προστατευτικά κράνη, τμήμα από πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, είδη ένδυσης και υπόδησης και εννέα κινητά τηλέφωνα.

 

 

Μοιραστείτε το