Search

Αλεξανδρούπολη: Μέχρι την Παρασκευή στον Ανακριτή οι συλληφθέντες της άγριας συμπλοκής

Με τα αδικήματα της συμπλοκής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης θα οδηγηθούν στον ανακριτή της Αλεξανδρούπολης οι 8 από τους 9 συλληφθέντες , ενώ ένας θα κληθεί να απολογηθεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας . Οι συλληφθέντες που εμπλέκονται στο άγριο περιστατικό βίας στην Αλεξανδρούπολη, κρατούνται και ένας ένας θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή μέχρι την Παρασκευή.

  ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πάρκο Αλτιναλμάζη, με δύο τραυματίες να νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό συνέβη όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες υπήρξε διένεξη μεταξύ μελών παρέας και προέβησαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα μάτια μιας νεαρής, με τον έναν εμπλεκόμενο να τραβά μαχαίρι! Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έντεκα (11) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον ο ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ένα ακόμα άτομο αναζητείται.

Πρόκειται για άτομα, ηλικιών από 21 έως 25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των συλληφθέντων δραστών που τραυμάτισε τον έναν εκ των τραυματιών χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία.

Από το σημείο του συμβάντος, την οικία του δράστη και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο προστατευτικά κράνη, τμήμα από πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, είδη ένδυσης και υπόδησης και εννέα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μοιραστείτε το