Search

Αλεξανδρούπολη: Μια “ανάσα” πριν την εξιχνίαση οι Αρχές για την “πύρινη κόλαση” στον «Δημόκριτο»

Μία ανάσα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης για την «πύρινη κόλαση» ανήμερα των Χριστουγέννων, στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται οι αρμόδιες Αρχές .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για εμπρησμό ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η ταυτοποίηση και η σύλληψη του δράστη .

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, σήμανε συναγερμός στο υπαίθριο πάρκινγκ του αεροδρομίου καθώς φλέγονταν σταθμευμένα οχήματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ωστόσο η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 4 πυροσβεστικά οχήματα και 9 πυροσβέστες ρίχθηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε, ενώ ο πυκνός καπνός και οι εκρήξεις που ακούστηκαν προκάλεσαν έντονη αναστάτωση στους κατοίκους.

«Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε ΕΙΧ οχήματα σε  υπαίθριο χώρο στάθμευσης, πλησίον του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα» ανέφερε η Πυροσβεστική για το συμβάν.

 

Δείτε φωτογραφίες από την ομάδα «Φίλοι Πυροσβεστικής Έβρου»: 

 

Πύρινη κόλαση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης [ΦΩΤΟ]
Πύρινη κόλαση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης [ΦΩΤΟ]
Πύρινη κόλαση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης [ΦΩΤΟ]

 

Μοιραστείτε το