Search

Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που φέρεται να περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, περνά ο 31χρονος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής φέρεται να περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια έντονου καυγά.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής  περίπου στις 9 υπεβλήθη  μήνυση από μια 44χρονη σε βάρος του 31 έτους πρώην συντρόφου στην Αλεξανδρούπολη, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πηγές, αφού έριξε στην παθούσα βρώμικα νερά από κουβά σφουγγαρίσματος και αφού έσπασε τον κουβά χτυπώντας με αυτόν τη γυναίκα στον ώμο της , στη συνέχεια την έσυρε στο μπάνιο και την περιέλουσε με χλωρίνη στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΠΓΝ Α προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική της εξέταση.

Ο πρώην σύντροφος της , συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του ΑΤ Αλεξανδρούπολης  και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στη 44χρονη γυναίκα, χορηγήθηκε έντυπο υλικό σχετικά με τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής. Επίσης, ενημερώθηκε από τις Αρχές, για τη δυνατότητα φύλαξης της σε ασφαλή χώρο, ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, ενημερώθηκε και για την εφαρμογή “PANIC BUTTON”, πλην όμως δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση της στο κινητό της.

Μοιραστείτε το