Search

Αλεξανδρούπολη: Της επιτέθηκε με μπουνιές και έβαλε φωτιά σε καναπέ – Με κάταγμα στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα

Με νάρθηκα στο χέρι βρίσκεται πλέον μια 30χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας του ξυλοδαρμού που υπέστη από τον σύντροφό της πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης, υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας «Bonzai», της επιτέθηκε  χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ την απείλησε και την έβριζε.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο δράστης φέρεται να έβαλε φωτιά σε μια γωνία του καναπέ .

Η 30χρονη , έκανε καταγγελία στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Αλεξανδρούπολη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Η γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, οδηγήθηκε μαζί με τα παιδιά της σε δομή, καθώς δήλωσε ότι εκεί αισθάνεται ασφαλής για να προστατεύσει τη ζωή της και των παιδιών της.

Ο δράστης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, καθώς και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να εγκαταστήσει το panic button, καθώς -όπως ενημέρωσε τους αστυνομικούς- δεν είχε κινητό τηλέφωνο.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στα στοιχεία του δράστη, ανακάλυψαν ότι είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα. Μετά την καταγγελία, οι αρχές αναζητούσαν τον σύντροφο για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι αρχές ερευνούν αν η γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον συγκεκριμένο δράστη και στο παρελθόν. Η ίδια πάντως δηλώνει πως τώρα δεν κινδυνεύει από τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της.

Μοιραστείτε το