Search

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο αναστάτωσε τους περίοικους – Καταγγελία πως πρόκειται για λαθροδιακινητή

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής (30.07.23), στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (στο κέντρο της πόλης) στο ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης και αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένα ΙΧ λευκό SUV, μάρκας Nissan Quasqai με πινακίδες Καρδίτσας, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε Αλεξανδρουπολίτης.

Όπως λέει αναγνώστης του pameevro.grκατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για διακινητή παράτυπων μεταναστών, ο οποίος κατευθυνόταν βορειότερα στο νομό , προκειμένου να “παραλάβει” .

Μάλιστα ο οδηγός, δεν μιλούσε ελληνικά και δεν παρέπεμπε σε Βαλκάνιο τουρίστα….ενώ δεν υπήρχε σύνδεση του ίδιου με το ΙΧ SUV που οδηγούσε.

Για ακόμα μια φορά, ένα τροχαίο ατύχημα, έρχεται να σημάνει SOS ακόμα και στον κεντρικό ιστό της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες Κυριακή (30.07.23.) μια οικογένεια, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΠΓΝΑ, μετά από τροχαίο εντός του οικισμού του Δωρικού στον Έβρο, όταν ένας λαθροδιακινητής συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν γονείς και τέσσερα παιδιά. 

Όπως έχουμε γράψει επανηλειμμένα , η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους Εβρίτες και τους Θρακιώτες συνολικά, να τρέμουν να βγουν στο δρόμο. Η ζωές μας κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και χρειάζονται άμεσα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης.

Όσο η Αθήνα σιωπά, τόσο η αγανάκτηση των Εβριτών μεγαλώνει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη την 30-7-2023 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 30-07-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στη διακαιούχο του. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Μοιραστείτε το