Search

Άνδρας κυκλοφορούσε… γυμνός, προκάλεσε ζημιές στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Μια ιδιαίτερη περιπέτεια βίωσαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν ασθενή ο οποίος περιφερόταν… γυμνός προκαλώντας καταστροφές, ενώ εν τέλει κατάφερε να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό ο δικηγόρος του Νοσοκομείου Γιώργος Κυμπαρίδης μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm και τον Δήμο Μπακιρτζάκη, την 1η Ιουλίου μπήκε στο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με έναν φίλο του ένας άνθρωπος που έχρηζε βοήθειας, την οποία στη συνέχεια αρνήθηκε να λάβει από νοσηλευτές και ιατρούς. Τότε ξεκίνησε μια… παράλογη συμπεριφορά. «Ήταν ο ίδιος σε ένα καθεστώς… υπερδιέγερσης», σημείωσε ο κος Κυμπαρίδης και δεν επεκτάθηκε καθώς δεν είναι σίγουρο το εάν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Το εν λόγω άτομο έβγαλε τα ρούχα του, κυκλοφορώντας στους χώρους του Νοσοκομείου εντελώς γυμνός, εξήλθε σε μπαλκόνια και πέταξε καρέκλες και τραπέζια που υπήρχαν σε αυτά και έσπασε δύο εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον δικηγόρο, καθώς «είδα το μέρος που έγιναν οι ζημιές αυτές και πραγματικά θα πρέπει να έχει ακροβατικές ικανότητες αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Ως αποτέλεσμα, μια αρκετά μεγάλη δύναμη αστυνομικών και πυροσβεστών μαζεύτηκε στο χώρο σε μία απόπειρα να τον συλλάβουν και να τον συγκρατήσουν, ωστόσο δεν το πέτυχαν. Ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει από τον πίσω μαντρότοιχο του Νοσοκομείου και δεν μπόρεσαν οι αρχές να τον συλλάβουν μέσα στη διάρκεια του αυτοφώρου, ενώ έπειτα έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Πηγή: xronos.gr
Μοιραστείτε το