18 Οκτωβρίου 2024

Από την Αλεξανδρούπολη ο πρώτος Πρόεδρος της Ελληνικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας

Ο Ηλίας Γρηγοράκης από την Αλεξανδρούπολη πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών ΑΓΡΙΑΝΕΣ,  είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας που συστάθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η αρχή έγινε με 18 ιδρυτικές λέσχες ενώ υπό ένταξη είναι άλλες 20 σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο, κάτι που μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες μέλη.

Από την Αλεξανδρούπολη ο πρώτος Πρόεδρος της Ελληνικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας

Μιλώντας την ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Γρηγοράκης τόνισε ότι «ξεκινάμε με αισιοδοξία και καλή διάθεση και ότι επιτέλους οι Μοτοσικλετιστές απέκτησαν όνομα και ταυτότητα, ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση των δικαιωμάτων τους. Αυτό που έγινε στην Αλεξανδρούπολη εκτιμήθηκε και μας έδωσε την Προεδρία .Το επίτευγμα του 1.000.000 χλμ. χωρίς κανένα ατύχημα βοήθησε αλλά και η έμφαση που δώσαμε στην εκπαίδευση των μοτοσικλετιστών μας

Στις πρώτες κινήσεις δρομολογήθηκε η καταγραφή ιδεών, προτάσεων, προβλημάτων των λεσχών ανά την Ελλάδα, με πρώτο μέλημα την οδική ασφάλεια και δεύτερο την προσέγγιση των νέων 15-17 χρόνων για την σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας.

«Ο μοτοσικλετιστής είναι ένα δυναμικό κομμάτι με πολλά δικαιώματα και υποχρεώσεις», όπως αναφέρθηκε  και σε αυτό θα επικεντρωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Μοιραστείτε το