19 Σεπτεμβρίου 2024

Διδυμότειχο: Στο νοσοκομείο η 32χρονη -Τη χτυπούσε και τη βίαζε ο σύντροφός της, είχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο, με μία 32χρονη γυναίκα να καταγγέλλει τον σύντροφό της ότι τη «φυλάκισε» στο σπίτι δίχως τη θέλησή της και για έναν ολόκληρο μήνα την κακοποιούσε βάναυσα.

Ο δράστης που κρατούσε «όμηρο» την 30χρονη στο Διδυμότειχο, αναζητείται στα όρια του αυτόφωρου και είναι γνωστός στις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας και σε βάρος πρώην συντρόφων του.

Πάντως, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημερώσεις, αμέσως μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να κάνουν οι αστυνομικοί όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να την οδηγήσουν για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.
Όσον αφορά στα παιδιά, αυτή την ώρα βρίσκονται στο νοσοκομείο για φύλαξη μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης με την κακοποίηση της 32χρονης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος φέρεται για καιρό να κλείδωνε στο σπίτι την γυναίκα μαζί με τα παιδιά της και να την κακοποιούσε μέχρι που εκείνη κατάφερε να βγει.

Η γυναίκα αργά το απόγευμα της Παρασκευής, αναστατωμένη και αφού κατάφερε να βρει τρόπο να φύγει από το σπίτι του 32χρονου, αναστατωμένη, βρέθηκε σε ένα ψητοπωλείο στο Διδυμότειχο, ζητώντας βοήθεια από τους θαμώνες. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Η γυναίκα άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.  Λόγω έλλειψης ψυχολόγου δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, ενώ έχει δοθεί εντολή για ιατροδικαστική εξέταση.

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

 

Μοιραστείτε το