Search

Εβρος: Αποχωρούν Γιαλαμάς – Δερβεντλής από τη Διοίκηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων

Αποχωρούν από τη Διοίκηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς (Πρόεδρος) και ο Δημήτρης Δερβεντλής (Γενικός Γραμματέας) μετά από 9 χρόνια.

Με μία λιτή,  κοινή ανακοίνωση, θέλησαν να κάνουν γνωστή την εν λόγω απόφαση.

Η κοινή ανακοίνωση :

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Υπηρετώντας την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου εδώ και εννέα χρόνια, ο μεν πρώτος εξ ημών από την θέση του Προέδρου, ο δε δεύτερος δώδεκα χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία έξι από την θέση του Γ.Γραμματέα και έχοντας την ευθύνη για την λειτουργία της, πιστεύουμε ακράδαντα ότι διαχειριστήκαμε όλα τα ανοικτά θέματα με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, με μοναδική προτεραιότητα τη συνοχή της Ένωσης και όχι «την καρέκλα».

Δεν κρυφτήκαμε στις δύσκολες στιγμές αλλά κάναμε ένα βήμα μπροστά και αναλάβαμε ευθύνες προκειμένου να προασπιστούμε τα συμφέροντα του κλάδου μας, παλέψαμε για να δημιουργήσουμε μία διαφορετική κατάσταση για τους συναδέρφους μας. Θεωρούμε ότι σε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα θέματα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, τα γνωρίζετε όλοι πολύ καλά.

Έχοντας κοινή συνδικαλιστική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και κοινή λογική για την επόμενη ημέρα της Ένωσης σας ανακοινώνουμε ότι δεν θα είμαστε υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υπεροψία και ο καιροσκοπισμός δεν προάγουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν υπηρετούν τον συνάδελφο, αντιθέτως άπαντες θα πρέπει να προάγουμε μόνο την ενότητα προκειμένου να επιλύσουμε τα θεσμικά θέματα που μας απασχολούν.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους πίστεψαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας και μας ανέθεσαν αυτές τις θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το κοινό καλό, γι αυτό και θα θέσουμε υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους συναδέρφους μας και ασφαλώς θα είμαστε δίπλα τους όταν και αν μας ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Συναδελφικά,
ΓΙΑΛΑΜΑΣ Χρυσοβαλάντης                      ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ Δημήτριος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε                          Γ. Γραμματέας της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.

Μοιραστείτε το