Search

Έβρος: Πρόσληψη 15 Γεωτεχνικών/κτηνιάτρων για τις κτηνιατρικές διευθύνσεις της ΑΜΘ- Οι πέντε για τον Ν. Έβρο

Την πρόσληψη συνολικά δεκαπέντε (15) ΠΕ Γεωτεχνικών/ΠΕ Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια έως 12 μήνες (με δυνατότητα ανανέωσης), προκήρυξε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Συγκεκριμένα για τον νομό Έβρο, πρόκειται για πέντε θέσεις κτηνιάτρων. Μία θέση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αλεξανδρούπολης, για το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων (TADS)» και τέσσερις θέσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ορεστιάδας, δύο το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων (TADS)» και δύο για το Πρόγραμμα «Επιζωτιολογικής Επιτήρησης Πρόληψης και Ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων».

Αναφορικά με τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας, η προκήρυξη αφορά:

  • Δύο θέσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, δηλαδή από μία για το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων (TADS)» και για το Πρόγραμμα «Επιζωτιολογικής Επιτήρησης Πρόληψης και Ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων».
  • Δύο θέσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καβάλας, για το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων (TADS)».
  • Δύο θέσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ξάνθης για το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων.
  • Τέσσερεις θέσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης, δύο για το πρόγραμμα «Επιτήρησης των τεσσάρων διασυνοριακών (εξωτικών) νοσημάτων (TADS)» και δύο για το πρόγραμμα «Επιζωτιολογικής Πρόληψης και Ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων».
Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας
Μοιραστείτε το