Search

Κατά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι Αστυνομικοί Ορεστιάδας: “Και τα εγκλήματα συνεχίζονται” λένε

Και τα “εγκλήματα συνεχίζονται” λένε σε σχετική τους ανακοίνωση οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Ορεστιάδας, εξαπολύοντας πυρά κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη .

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Και αυτή τη φορά συνεχίζονται από εσάς κύριε Υπουργέ και από την Κυβερνητική σας πολιτική. Εξηγήστε μας λοιπόν κύριοι της Κυβέρνησης πως οι περικοπές αυτές θα μειώσουν την εγκληματικότητα;

Διότι εμείς το μόνο που μπορούμε να σας εξηγήσουμε είναι πως με 30 ευρώ δεν υπάρχει δωμάτιο προς διαμονή ούτε στο πιο φθηνό ξενοδοχείο. Ή μήπως έχετε μείνει εσείς ποτέ σε ξενοδοχείο με 30 ευρώ τη διαμονή;

Φανταζόμαστε όχι… Από τη μια, μας ενισχύεται το ηθικό λέγοντάς μας ότι πασχίζεται να βοηθήσετε οικονομικά το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, από την άλλη βλέπουμε και αποδεδειγμένα ότι οι μειώσεις συνεχίζονται.

Ενισχύστε επιτέλους όλους τους συναδέλφους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και μην επιδιώκεται τη φτωχοποίηση τους ολοένα και περισσότερο. Έχουν οικογένειες και προκειμένου να μην πεινάσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, βλέπετε, προστρέχουν για την επιβίωσή τους σε δεύτερη εργασία. Μα φυσικά και αυτό κατακριτέο.

Κύριοι της Κυβέρνησης μειώστε τους αποσπασμένους και όχι τη δαπάνη διαβίωσής τους. Και δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν το έχετε σκεφτεί αλλά μάλλον άλλα είναι τα δικά σας συμφέροντα.

Παρακαλούμε να δείξετε σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού και να μην αφήσετε να περνάει μια μόνιμη Εβδομάδα των Παθών.

Ο Γολγοθάς είναι ήδη μεγάλος. Περιμέναμε μεγαλύτερο σεβασμό, τουλάχιστον στην μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας και να σταματήσετε να μας θεωρείται αναλώσιμα πιόνια της κοινωνίας. Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα;

Σίγουρα για τους συναδέλφους με 30 ευρώ ημερήσια αποζημίωση δεν θα είναι, διότι θα καλύψουν το κόστος διαμονής από το φαγητό της οικογένειάς τους.

Κύριοι Βουλευτές, κύριοι της Κυβέρνησης, περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Θα μας βρείτε απέναντί σας…

 

Τη σχετική ανακοίνωση συνοπογράφουν ο Πρόεδρος και η Γραμματέας των Συνδικαλιστών Αστυνομικών Ορεστιάδας.

Μοιραστείτε το