19 Σεπτεμβρίου 2024

Μάκρη: Εδώ και μισό χρόνο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση σε μώλο και κυματοθραύστη! – Κοροϊδία με τα χρήματα του ΕΣΠΑ;

Εδώ και μισό χρόνο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση σε μώλο και κυματοθραύστη στο λιμάνι της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη, αντί αυτού, η κατάσταση όχι παραμένει ίδια, αλλά έχει γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη!

Ήταν Μάϊος του 2022, όταν ο Διευθύνων τότε σύμβουλος του ΟΛΑ Α.Ε., Κώστας Χατζηκωνσταντίνου , έλεγε στον Δημήτρη Κολιό και στον maximum 93,6 , πως έχει εξασφαλιστεί το ποσό του 1.5 περίπου εκατομμυρίου ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στη Μάκρη, σήμερα, μετράμε 2χρόνια και έναμιση μήνα και νιώθουμε γι ακόμα μια φορά, πως είμαστε θύματα της κοροϊδίας των ιθυνόντων.

Η ανεπάρκεια και η αδυναμία ενημέρωσης προς τους πολίτες, δίνουν και παίρνουν , καθώς οι ιθύνοντες, αποφεύγουν πάντα να απαντήσουν όχι μόνο γι αυτό το ζήτημα αλλά και για πολλά άλλα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και αυτό δεν γίνεται γιατί δεν ξέρουν, αλλά θεωρούν πως ακόμα οι πολίτες αντέχουν να τρώνε κουτόχορτο.

Η αποκατάσταση των μεγάλων προβλημάτων στο λιμανάκι της Μάκρης, επιτέλους το 2022 εντάχθηκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ αλιείας, με χρονικό μάλιστα ορίζοντα το τέλος του 2023, όπου όπως δήλωνε και σε τηλεοπτικό σταθμό τότε ο κ. Χατζηκωνσταντίνου όλα θα γίνουν όπως πριν και ακόμα καλύτερα….. 

Αυτό λοιπόν ήταν το πριν … 2022

και αυτό το το σήμερα…. 2024 … το καλύτερα….

 

Μόνο ντροπή μπορούν να νιώσουν οι πολίτες και όσοι δραστηριοποιούνται στο Λιμανάκι της Μάκρης με πολλά ερωτηματικά….
Πού είναι το 1,5 περίπου εκατομμύριο που διασφάλισαν οι ιθύνοντες για την αποκατάσταση ; Γιατί δεν ξεκίνησε ποτέ η αποκατάσταση;
Περιμένουμε απαντήσεις από τον ΟΛΑ Α.Ε.
Μοιραστείτε το