19 Σεπτεμβρίου 2024

Ναυτικός της Χρονιάς ο καπετάνιος Κυριάκος Μουζάκης του Αδαμάντιος Κοραής

Ναυτικός της χρονιάς αναδείχθηκε μεταξύ πολλών υποψηφιοτήτων ο καπετάνιος του Αδαμάντιος Κοραής, Κυριάκος Μουζάκης.

Το βραβείο Seafarer of the Year απονεμήθηκε στον καπετάν Κυριάκο Μουζάκη, ο οποίος ξεκίνησε από την ποντοπόρο ναυτιλία και μεταπήδησε στην ακτοπλοΐα και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πέλαγος όπου είναι καπετάνιος στο Αδαμάντιος Κοραής της Zante Ferries. Τα τελευταία χρόνια, το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής, εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη

Πάντα ήμουν υπερήφανος για το επάγγελμά μου. Ειδικά απόψε είμαι ακόμα πιο υπερήφανος και είναι μεγάλη τιμή να είμαι μαζί με τόσα καταξιωμένα ονόματα και στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας, φίλους όπου μαζί με τα ελληνικά πληρώματα συνεχίζουν να κινούν αυτόν τον μεγάλο στόλο, είπε ο καπετάν Μουζάκης.

Μάλιστα ο ίδιος, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Στα εφετινά βραβεία που απονεμήθηκαν απόψε κέρδισα το βραβείο του SEAFARER OF THE YEAR του ΝΑΥΤΙΚΟΎ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Μια μεγάλη τιμητική διάκριση όπου με κάνει πραγματικά περήφανο για το επάγγελμα όπου υπηρετώ για 33 χρόνια με αγάπη και πάθος. Τελικά στην δουλειά μας, κρινόμαστε από τις πράξεις μας και το αποτέλεσμα όπου αυτές επιφέρουν , σε κάθε δύσκολη κατάσταση όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το βραβείο αυτό θέλω να το μοιραστώ με την οικογένεια μου, με το πλήρωμα μου, αλλά και με την Zante Ferries όπου μου έχει εμπιστευτεί 21 χρόνια πλοιαρχείας στα πλοία της”.

Μοιραστείτε το