Search

Ορμένιο: Καταγγέλλουν τον ΔΕΔΔΗΕ για πολύωρες διακοπές ρεύματος

Τον ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλλει με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ, Δημήτρης Τσελεμπής για τις απαράδεκτες και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, που πραγματοποίησε πρόσφατα στο Ορμένιο.

Η πρώτη έγινε πριν από 15 μέρες από τις 7 παρά τέταρτο το πρωί, μέχρι τις 4 το απόγευμα και η δεύτερη στις 10 Ιουλίου από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Στην πρώτη διακοπή η αιτιολογία ήταν η συντήρηση του δικτύου ενώ η προχθεσινή όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Στράτος Βασιλειάδης έγινε απροειδοποίητα .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΟ η κίνηση αυτή του ΔΕΔΔΗΕ είναι απαράδεκτη γνωρίζοντας τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Είναι γνωστό ότι το 60 -70- % του πληθυσμού στο Ορμενιο είναι γερασμένο άνθρωποι με προβλήματα υγείας , άνθρωποι που ζουν με το οξυγόνο και σ αυτές τις συνθήκες καύσωνα δεν έχουν διέξοδο.

«Φανταστείτε αυτούς τους ανθρώπους να μην έχουν ρεύμα ,  κλιματισμό , ψυγείο, να μην έχουν ανεμιστήρα .Ανάμεσα σε όλα αυτά κι επειδή το αντλιοστάσιο  δουλεύει με ρεύμα όπως είπε ο κύριος  Τσελεμπής , δεν θα μπορούμε να παρακολουθούμε την στάθμη του νερού με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην έχουν και νερό».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας σχολιάζοντας,  αναφέρθηκε στην δυσκολία που αντιμετωπίζει κανείς να επικοινωνήσει με την ΔΕΗ της περιοχής διότι όλα παραπέμπονται στην Αθήνα, η οποία και αποφασίζει για θέματα του Έβρου.

Να σημειωθεί, ότι υπήρξε επικοινωνία και του δημάρχου Ορεστιάδας με την ΔΕΗ, ώστε να αντιμετωπισθεί όσο γίνεται καλύτερα το πρόβλημα.

«Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει λογική» καταλήγει με αγανάκτηση  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ.

 

 

 

 

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Μοιραστείτε το