Search

Θράκη: Μπούλινγκ σε βάρος 14χρονης – Συγκλονίζει η 20χρονη σήμερα κοπέλα με τις περιγραφές της

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες της 20χρονης σήμερα κοπέλας από τη Θράκη, η οποία είχε δεχθεί bullying στο σχολείο όταν ήταν 14 χρονών.

Την Τρίτη, πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ξάνθης, Διευθύντρια του Σχολείου στο οποίο φοιτούσε πριν από έξι χρόνια η κοπέλα, καθώς και οι γονείς του τότε μαθητή ο οποίος ασκούσε bullying .

Οι απίστευτες προσβολές

«Πελεκάνε, γυαλάκια, ανώμαλη, λεσβία, χοντρέλα, πόρνη», ορισμένες από τις προσβολές που, σύμφωνα με τους γονείς της μαθήτριας, άκουγε επανειλημμένα η ανήλικη από τους δύο συμμαθητές της, οι οποίοι την «χτυπούσαν στα γεννητικά όργανα».

«Δημιουργήθηκε σοβαρότατο πρόβλημα στην κόρη μας, η οποία πλέον παρακολουθείται από ειδικούς και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Η κόρη μας πλέον παλεύει να αντιμετωπίσει ψυχικές ασθένειες. Έχει χάσει δύο χρόνια από τη ζωή της σύμφωνα με τη γνώμη του παιδοψυχιάτρου και χρειάζεται ακόμα δύο χρόνια θεραπείας», υποστηρίζουν στην αγωγή τους οι γονείς της ανήλικης που εστιάζουν στην ψυχική καταρράκωση του παιδιού.

Η ψυχολογία της κοπέλας είναι καταρρακωμένη, σύμφωνα με τους γονείς, οι οποίοι λένε ότι το παιδί τους κλαίει καθημερινά με λυγμούς. Έχει φτάσει, δε, στο σημείο να «χάσει τις αισθήσεις του».

Δείτε όλα όσα λένε στην κάμερα του STAR σην τηλεοπτική εκπομπή με την Ζήνα και οι γονείς της κοπέλας.

Μοιραστείτε το