Search

Θράκη: Χτύπησε τον 29χρονο γιο του με γροθιές και καδρόνια έξω από βενζινάδικο – Τον χτυπούσε και ο 27χρονος αδερφός του

Ένα απίστευτης βαρβαρότητας επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στη Θράκη,  όταν ένας 29χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του και τον μικρότερο αδερφό του έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 29χρονος κατήγγειλε ότι τουλάχιστον για 10 λεπτά, ο 61χρονος πατέρας του, μαζί με τον 27χρονο αδερφό του, τον ξυλοκοπούσαν με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αρνήθηκε το panic button

Στον παθόντα δόθηκε έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας, γιατί θα μείνει σε φιλικό σπίτι ενώ αρνήθηκε την εγκατάσταση της εφαρμογής “Panic Button” στο κινητό.

Επιπλέον, ο 29χρονος κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ μετά από έλεγχο της αστυνομίας προέκυψε ότι ο πατέρας του 29χρονου διαθέτει 4 άδειες για κατοχή όπλου και είναι όλες ληγμένες.

Μοιραστείτε το