19 Σεπτεμβρίου 2024

Θράκη: Έκανε παρά πέντε και βρήκε τραγικό θάνατο 33χρονος αιωροπτεριστής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας  33χρονος αιωροπτεριστής στη Θράκη.

Ο 33χρονος σκοτώθηκε κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο στην περιοχή της Μάνδρας στην Ξάνθη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς τύπου παραπέντε , έπεσε από μεγάλο υψόμετρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς αισθήσεις όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του στη ζωή.

Aσύλληπτη τραγωδία για οικογένεια που θρηνεί το τρίτο της παιδί

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία για μια οικογένεια από τη Λουτρόπολη Θερμής στη Λέσβο. Ο 33χρονος Ραφαήλ, εκπαιδευτής παρά πέντε, σκοτώθηκε κάνοντας αυτό που αγαπούσε πολύ σε μια πτήση με το ανεμόπτερο που έμελλε να είναι και η τελευταία του

Και η τραγικότητα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών, αλλά στο πρόσωπο της μητέρας του, που την χτυπά η μοίρα για τρίτη φορά καθώς έχει χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα

Ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο που έμελε να είναι και η μοιραία.

Μοιραστείτε το