Search

Βασίλης Καρράς: “Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο” το τελευταίο χειροκρότημα – Στην ΑΜΘ η ταφή του

Στην «αγκαλιά» της γης τηςΑΜΘ  (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) αναμένεται να μπει σήμερα Τετάρτη (27.12.2023) ο Βασίλης Καρράς, αφού συγγενείς και φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου θα γίνει η ταφή του μετά την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, κατόπιν πρότασης του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάση συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα του Βασίλη Καρρά στην κεντρική οδό και στην πλατεία της γενέτειράς του.

Συντετριμμένη η σύζυγος, η κόρη και οι συγγενείς του, οι φίλοι του αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του, απλοί άνθρωποι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, η κηδεία του Βασίλη Καρρά σήμερα στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης.

Με τα τραγούδια «Δεν Πάω Πουθενά»«Νύχτα Ξελογιάστρα» και το ποντιακό μοιρολόι «Αητέν’ς επαραπέτανεν», η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά τον συνόδευσε κατά την έξοδό της σορού του από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου τραγούδησε για ακόμα μια φορά τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, θέλοντας και οι ίδιοι να τους ακούσει, αφού για ακόμα μια φορά του έδειξαν και εκείνοι την αγάπη τους. Φυσικά, δεν θα είναι η τελευταία φορά, αφού οι επιτυχίες του θα ακούγονται συνέχεια.

Άλλωστε, ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να σημαδέψει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του και να αποκτήσει θαυμαστές όλων των ηλικιών. Φοιτητές, νέοι και μεγάλης ηλικίας άνθρωποι έχουν τραγουδήσει, έχουν γλεντήσει και έχουν «πονέσει» με τις επιτυχίες του και αυτές θα ακούγονται μέχρι αύριο σε όλη τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν να παίζουν.

Αύριο Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι, η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο και θα του δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα. Η ταφή του θα γίνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γη που τον γέννησε και τώρα θα τον αγκαλιάσει ξανά.

Είναι ένας τόπος που ο Βασίλης Καρράς αγαπούσε και νοιαζόταν πολύ. Γι’ αυτό και οι συγχωριανοί του τον θεωρούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους και έτσι ήταν. «Ήταν ψυχούλα, βοηθούσε τους πάντες», δήλωσαν.

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή: newsit.gr

Μοιραστείτε το