Search

Ευρωεκλογές: Νικόλαος Μαγγίνας και Κωνσταντίνος Καραΐσκος, από τη Θράκη υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με τη «ΝΙΚΗ»

Οι Νικόλαος Μαγγίνας και Κωνσταντίνος Καραΐσκος, από τη Θράκη θα είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με τη «ΝΙΚΗ» στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του κόμματος:

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, μετά από την επιτυχημένη κοινοβουλευτική του παρουσία,  ανακοινώνει επίσημα την κάθοδό του στις ερχόμενες ευρωεκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

Με τα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση, απομακρύνονται και οι τελευταίες αμφιβολίες που είχαν κάποιοι ψηφοφόροι για τις προθέσεις της και για το πόσο κοστίζουν στην πατρίδα μας και τον λαό μας οι πολιτικές της. Πολιτικές, οι οποίες αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας που μόνο αρνητικό αντίκτυπο έχουν στον ελληνισμό.

Με την μέχρι τώρα παρουσία μας στην ελληνική βουλή, δείχνουμε την συνέπεια λόγων και έργων που υπάρχει στη ΝΙΚΗ. Ο ελληνικός λαός έχει πλέον αντιπροσώπους, για τους οποίους μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος. Οι βουλευτές μας διακονούν με αίσθημα ευθύνης και θυσιαστικό πνεύμα, όχι μόνο τους ανθρώπους που τους έφεραν στα βουλευτικά έδρανα, αλλά και ολόκληρο τον λαό και εκπροσωπούν επάξια την Ιδέα και τον σκοπό του Κινήματος.

Με την κάθοδό μας για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές ζητάμε την στήριξή σας ώστε να έχουμε ένα ΝΙΚΗφόρο αποτέλεσμα. Για να ξαναποκτήσει η Ελλάδα την θέση που της αξίζει, στηριζόμενη στις αξίες της, οι οποίες είναι ή θα έπρεπε να είναι και καταστατικές αξίες της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα να ξανανιώσουμε περήφανοι για την πατρίδα μας και όχι ο φτωχός συγγενής της Ευρώπης, όπως μας κατάντησαν τα κόμματα της κομματοκρατίας.

Η επιτροπή επιλογής των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των 17 πρώτων υποψηφίων.

Όπως και στην επιλογή των υποψηφίων των εθνικών εκλογών, έτσι και για τις ευρωεκλογές, η ΝΙΚΗ επιλέγει ως υποψηφίους, ανθρώπους που ζουν βιωματικά την παράδοση της Ρωμιοσύνης και γι’ αυτό αποτελεί τιμή για εμάς η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά μας. Οι υποψήφιοι, αυτοί που ήταν ήδη στελέχη μας αλλά και πρόσωπα που αποφάσισαν να συνταχθούν στον αγώνα μας το τελευταίο διάστημα, γνωρίζουν ότι δεν μοιράζουμε έδρες αλλά ακάνθινα στεφάνια αγώνα και προσφοράς.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώνουμε σήμερα καθώς και αυτοί που θα ανακοινωθούν  το επόμενο διάστημα, διακρίνονται για την Πίστη, την φιλοπατρία, την προσήλωση στον ιερό θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας, την σοβαρότητα, την ομοψυχία,  το πνεύμα συνεργασίας, την υψηλή επαγγελματική τους κατάρτιση και επιλέχτηκαν από τα όργανα του Κινήματος. Αποτελούν εκλεκτά μέλη, τόσο στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται, όσο και πανελλαδικά και ως εκ τούτου, κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας.

Από την αρχή της ιδρύσεως μας είχαμε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν δεχόμαστε στις τάξεις μας πρόσωπα, τα οποία έχουν θητεύσει σε κυβερνήσεις ή έχουν συμμετάσχει σε ψηφοφορίες του εθνικού κοινοβουλίου ή της ευρωβουλής και σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε για την επιλογή των υποψηφίων των ευρωεκλογών. Επιμένουμε να μην επιθυμούμε καμία συνεργασία με το χρεωκοπημένο καθεστώς που κατέστρεψε την πατρίδα μας και με πρόσωπα που συνεργάστηκαν μ’ αυτό.

Το επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν αναλυτικά οι θέσεις μας για την Ευρώπη που εμείς οραματιζόμαστε. Μια Ευρώπη που δεν πρέπει να μεταβληθεί σε χωνευτήρι λαών, θρησκειών και παραδόσεων.

Οι πρώτοι 17, από τους 42 υποψήφιους του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος «ΝΙΚΗ» είναι οι εξής:

1. Σταυρόπουλος Γεώργιος, Αθήνα
FETCS, MBA Δ/ντης Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ιπποκράτειο»

2. Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης), Αθήνα
Καθηγητής Σεισμολογίας Παν/μιου Αθηνών
Δ/ντης Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι

3. Ηλιόπουλος Φώτης, Πάτρα
Ειδικός Ορθοδοντικός

4. Αναδιώτης Νικόλαος, Αίγιο
Ηθοποιός

5. Χιωτακάκος Δημήτριος, Αττική
Διδάκτωρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σύμβουλος Επιχειρήσεων

6. Καλυβιώτης Ραφαήλ, Αθήνα
Πολιτικός Επιστήμονας Υπ. Διδάκτορας Γεωπολιτικής
Συντονιστής Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών
Στέλεχος στον ναυτιλιακό κλάδο
Τακτικός Αρθρογράφος στις Εφημερίδες Εστία και Δημοκρατία
Συνιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsfire.gr
Διαχειριστής του πολιτικού καναλιού Right2thebone

7. Μαγγίνας Νικόλαος, Έβρος
Δικηγόρος, Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου

8. Σαμαράς Ανέστης Χριστιανίδης, Αριδαία
Οικονομολόγος

9. Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Κομοτηνή
Καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης
Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής με την Παράταξη Πολιτών Σπάρτακος
πρ Διευθυντής εφημερίδας ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ

10. Ιντζές Ιωάννης, Πιερία
Αντιστράτηγος ε.α.
Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΗΣ

11. Κωστίδης Αβραάμ, Θεσσαλονίκη
Ξεναγός

12. Γανωτή Μάρθα, Βόλος
Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

13. Πελίδου Ερριέτα, Θεσσαλονίκη
Ιατρός, Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

14. Φούσα Αθηνά, Ιωάννινα
Νομικός Επιχειρηματίας

15. Βλαχόπουλος Γεώργιος Μόναχο, Γερμανία
Δικηγόρος Αθήνα-Μόναχο

16. Καλαϊτζαντωνάκης Σπυρίδων Εμμανουήλ, Ρέθυμνο
Αγιογράφος

17. Ανθρακεύς Γεώργιος, Αθήνα
Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου
Δικηγόρος Αθηνών και Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλόν αγώνα σε όλους τους υποψηφίους μας.

Μοιραστείτε το