Ορεστιάδα: Ο Τσικνομπουρμπούλης επιστρέφει δριμύτερος !!

Με παρέλαση καρναβαλιστών, χρωματοπόλεμο και διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης θα πραγματοποιηθεί ο φετινός «Τσικνομπουρμπούλης» στην Ορεστιάδα, την τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει από τη διοργανώτρια Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του δήμου Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ), η οποία ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εκείνης της ημέρας.

Σύμφωνα με αυτό, η παρέλαση των καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο και θα κατευθυνθεί προς την πλατεία, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός καλύτερης καρναβαλικής αμφίεσης και θα ακολουθήσει ο χρωματοπόλεμος με ειδικά οικολογικά χρώματα.

Στην παρέλαση μπορούν να συμμετάσχουν οργανωμένα σε γκρουπ: σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί, ομάδες φοιτητών, εργαζόμενοι καταστημάτων και άλλες ομάδες πολιτών, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στη σημείο εκκίνησης μία ώρα ενωρίτερα από την έναρξη της παρέλασης, δηλαδή στις 4 το απόγευμα.

Για να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, από την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου και μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, στη ΔΗΚΕΠΑΟ, είτε στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης, είτε στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Μοιραστείτε το