Αν δεν έχουμε ασχοληθεί ξανά με το «σπορ» του σουβλίσματος και αν δεν έχουμε κάποιον έμπειρο να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε, είναι λογικό η διαδικασία να μας φαίνεται δύσκολη και αποθαρρυντική. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να φωτογραφίσουμε βήμα βήμα όλο το σούβλισμα, με αναλυτικές οδηγίες και χρήσιμες επισημάνσεις.
Σε αυτό το αφιέρωμα, λοιπόν, μαθαίνουμε τα πάντα για το αρνί στη σούβλα και το σούβλισμα. Από το ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούμε μέχρι το πώς δένουμε το αρνί πάνω στη σούβλα, πώς ανάβουμε τη φωτιά και προετοιμάζουμε τη θράκα και πώς ψήνουμε σωστά το αρνί για να αποκτήσει μια ωραία τραγανή πέτσα, να ψηθεί καλά μέχρι μέσα, αλλά να μην ξεροψηθεί και σκληρύνει η σάρκα του. Είναι ένας ωραίος μπούσουλας για αρχάριους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι έμπειροι δεν θα βρουν κάποια καινούργια μυστικά. Καλή επιτυχία σε όλους.